Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Навесні в Іршаві планують розпочати будівництво мотузкового парку

Навесні в Іршаві планують розпочати будівництво мотузкового парку

Навесні в Іршаві планують розпочати будівництво мотузкового парку

Днями міський голова мав зустріч із представниками компанії, які будуватимуть мотузковий парк на території міста. Комерційну пропозицію по будівництву мотузкового парку «Іршава» презентував керівник компанії Олександр Петров.

ВІДЕО ДНЯ

Як відзначили спеціалісти, згідно проекту в парку збудують дитячу та дорослу трасу, на яких передбачено вісім і дванадцять перешкод, відповідно. Для малят лінія буде облаштована на висоті від 1,5 м. Для дорослих розваги будуть екстремальнішими, а етапи складнішими, відповідно, смуга буде розміщена на висоті від трьох до п’яти метрів. Заплановано три спуски – для дітей завдовжки 40 м, а для дорослих – 55 і 75 м відповідно, – йдеться у повідомленні Іршавської міської ради. 

Як наголосив пан Олександр, до будівництва повинні приступити вже на початку березня. Монтаж не передбачає встановлення жодної стаціонарної конструкції і пошкодження зелених насаджень.

Реклама

На сьогодні вже замовлено всі необхідні матеріали, а також додаткові атракції – сігвеї, скейти, електронні самокати, гойдалки, надувну гірку тощо. Зазвичай термін виконання становить близько трьох тижнів.

Також спеціалісти запевнили, що жодної загрози здоров’ю відпочиваючих у парку не буде, також гарантують безпеку юним і дорослим спортсменам, оскільки кожен матиме відповідне спорядження та проходитиме всі етапи виключно під наглядом інструкторів.

Реклама

Мер наголосив на тому, що міськвиконкомом буде проведено необхідні благоустрійні роботи у міському парку, а з настанням погожих весняних днів асфальтуватимуть доріжки, щоб містяни мали змогу спробувати всі атракції для катання.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно