Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Правоохоронці Мукачівщини провели спільну нараду з головою Мукачівської РДА

Правоохоронці Мукачівщини провели спільну нараду з головою Мукачівської РДА

Правоохоронці Мукачівщини провели спільну нараду з головою Мукачівської РДА

Сьогодні, 28 січня, виїзна нарада за участю керівників відділень поліції  Володимира Круцана, Юрія Довгомелі та голови Мукачівської РДА Сергія Гайдая відбулася у селищі Чинадієво Мукачівського району.

ВІДЕО ДНЯ

Під час наради правоохоронці та очільник Мукачівщини вислухали мешканців району, які звернулися до них з проблемами та скаргами. Питання межових спорів, сімейні та сусідські конфлікти – це далеко не весь перелік проблем, які звучали під час спільної наради, – йдеться у повідомленні ГУ Національної поліції у Закарпатській області.

Громадяни одного з найбільших населених пунктів Мукачівщини зверталися з різними питаннями, зокрема: про встановлення обмежень щодо руху вантажного транспорту; щодо заяв громадян до Мукачівського міського відділу поліції, дільничних поліцейських.

Реклама

Наголошували мешканці Чинадієва і на досить частих випадках дрібних крадіжок з дворогосподарств, а також на питаннях щодо розслідування кримінальних проваджень, відшкодування збитків, заподіяних зловмисниками, і навіть роз’яснення норм чинного законодавства.

"Мукачівські правоохоронці спільно з районною державною адміністрацією та сільрадою погодили питання щодо створення громадського формування з числа мешканців села. Дане формування буде залучатися до патрулювання території села, що дасть можливість правоохоронцям вчасно реагувати та запобігати правопорушенням, – розповідає майор поліції Володимир Круцан. – Не залишилися поза увагою й проблеми ромського поселення у селіЧинадієві."

Реклама

Правоохоронці відповіли на запитання сільського голови та присутніх та роз’яснили порядок звернень до правоохоронних органів. Також обговорювалися пропозиції щодо покращення роботи дільничних інспекторів, які обслуговують територію сільської ради.

Звучали питання до голови села, Івана Івановича Мошака. Від очільника громади правоохоронці почули й пропозиції щодо покращення взаємодії між громадою та поліцією. 

"Спільні прийоми з представниками поліції – це один з ефективних методів комунікації з громадами Мукачівщини, – підсумовує Сергій Гайдай. – Такий формат роботи допомагає вирішити багато проблем, часто – безпосередньо під час прийому".

Реклама

Спільні з правоохоронними органами наради та прийоми, крім смт.Чинадієва, вже відбулися в селах Завидово, Ракошино та Великих Лучках.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно