Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Виконком Іршавської міськради затвердив начальника місцевого "Водоканалу"

Виконком Іршавської міськради затвердив начальника місцевого "Водоканалу"

Виконком Іршавської міськради затвердив начальника місцевого "Водоканалу"
ВІДЕО ДНЯ

В останню середу місяця члени виконкому Іршавської міської ради працювали на черговому зібранні.

У ході роботи міський голова представив присутнім нового колегу – Василя Цоглу, який представлятиме інтереси ромської громади села Собатин. Його кандидатура була затверджена сесією міської ради, – йдеться у повідомленні Іршавської міської ради.  

Реклама

Наступим питанням погодили кандидатуру Сергія Скоблея на посаду директора комунального підприємства по водопостачанню та водовідведенню, на якого було покладено виконання обовʼязків керівника після звільнення Віктора Гелетея. На засіданні Сергій Васильович сказав, що в складних умовах ІКПВ працює задовільно – не допущено заборгованості за електроенергію та по заробітній платі й пообіцяв продовжити працювати над покращенням надання послуг, недопущенню утворення боргів, а також виконання проектів по будівництву нових ліній водопостачання та водовідведення, згідно з Програмою соціально-економічного розвитку міста на 2016 рік.
Далі згідно з клопотаннями завідуючих міських ДНЗ надали пільги по сплаті батьківських коштів за відвідування дітьми садочків у розмірі 50-ти відсотків багатодітним сімʼям.

Розглянули та затвердили дозвільну документацію для закладів торгівлі, громадського харчування, продовження підприємницької діяльності та присвоєння поштових адрес заявникам.

Реклама

Насамкінець мер поінформував присутніх та ознайомив із комерційною пропозицією по будівництву мотузкового парку «Іршава». Члени виконкому підтримали та погодили даний проект, наголошуючи, що така атракція в місті зовсім нова і цікава, як для дорослих, так і  для малих містян.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно