Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Молодь Іршави відвідала старих одиноких людей

Днями молодь Іршавського Іоанно-Предтечівського братства зі своїм першим візитом відвідала стареньких одиноких людей. З благословення архієпископа Мукачівського і Ужгородського Феодора стартувала акція "Розтопи серце своїм добром", яка буде проводитись неодноразово.

ВІДЕО ДНЯ

"Як і завжди, молодь братства бере під свою опіку одиноких і престарілих людей міста Іршави. Недарма акція називається "Розтопи серце", бо коли старенькі тремтячі руки беруть від молоді продукти харчування тає серце у всіх… Вони такі беззахисні, щирі, наче маленькі діти. Заходячи до їхніх осель тремтить душа, хай десь навіть сморід і безлад, та це все можна виправити.

Умілі руки молоді, натхнення творити добро за кілька годин змінювали оселі людей. Братчики прали, прибирали, готували їсти та найголовніше спілкувались з людьми. Голова братства після проведеного активного дня спілкування зі старенькими узгодив з молоддю графік відвідувань цих людей. Батюшка зауважив, що колись так когось чекати будем і ми", – йдеться у повідомленні Іршавського молодіжного братства.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно