Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Поліцейські Закарпаття зустрілись із заступником начальника поліції Ванкувера

Поліцейські Закарпаття зустрілись із заступником начальника поліції Ванкувера

Поліцейські Закарпаття зустрілись із заступником начальника поліції Ванкувера

Сьогодні в Головне управління Національної поліції Закарпаття на нараду з поліцейськими Закарпаття завітав заступник начальника поліції Ванкувера (Канада) Норм Гомон. Канадієць поділився досвідом удосконалення роботи поліцейських, а також наголосив на пріоритетних напрямках діяльності правоохоронців у Канаді, а це – працювати на випередження.

ВІДЕО ДНЯ

Як зазначив канадський гість, основною зміною, яка відбулася в діяльності правоохоронних органів Канади, – це зміна пріоритетних напрямків роботи. «Раніше ми реагували лише на злочини (так як зараз це відбувається і у вас) і громада оцінювала нас по швидкості реагування, але це була реакція лише на те, що вже відбувалося, – зазначає пан Норм. – Років десять тому, було прийнято рішення, що треба збирати статистику, відстежувати тенденцію того, що відбувається, і бути більш активними, щоб діяти на випередження і унеможливлювати злочини», – повідомляє відділ комунікації ГУ НП України в Закарпатській області. 

Поліцейський розповів, що наради, подібні до тих, на яку він завітав в Головне управління Нацполіції, у канадійців відбуваються раз на місяць. І найважливіше, що очікується від учасників нарад – це звіт зробленого для зменшення рівня злочинності на конкретних фактах, тобто конкретні пропозиції та шляхи вирішення конкретної проблеми. 

Реклама

«До того, як я приїхав сюди, на останній нараді звітували, знову ж таки, по основних пріоритетах. Зокрема, це три пріоритетні типи злочинів: проти майна людини, проти здоров’я людини та вбивства. Що ж стосується порушення правил дорожнього руху, то ніхто зараз мені не звітує, скільки було скоєно ДТП – досліджують причини, які призвели до цього, і про те, що було зроблено, щоб ці причини ліквідувати», – зізнається Норм Гомон.

При цьому, за словами заступника начальника поліції Ванкувера, правоохоронці залишаються дуже відкритими. До прикладу, журналісти запрошуються  кожного разу, коли поліцейські виконують важливі операції. 

Реклама

«Можливо, для вас зараз це звучатиме кумедно, але останнє завдання, яке було поставлено перед нами – це зменшення кількості автомобільних крадіжок. Ми навіть змушені були нагадувати людям про те, щоб вони незабували зачиняти двері своїх автомобілів», – зауважив пан Норм.

На завершення зустрічі начальник Головного управління Національної поліції Закарпаття Сергій Князєв підсумував: «Ми будемо прагнути до того зразка роботи, який тепер є в Канаді. Будемо переймати Ваш досвід. До того ж маємо на меті проводити перемовини на рівні місцевих адміністрацій, щоб і вони відповідно реагували на події. Це допоможе не лише результативно розкривати злочини, але й попереджати їх скоєння». 

На Закарпатті Норм Гомон перебуватиме ще протягом 10 днів, спостерігатиме за роботою наших поліцейських та передаватиме свій досвід. Канадієць навчатиме наших нових поліцейських попереджати злочини та працювати з людьми. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно