Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Педагоги пожалілися поліції на неблагополучні родини, діти яких не ходять до школи або приходять на уроки в синцях

Педагоги пожалілися поліції на неблагополучні родини, діти яких не ходять до школи або приходять на уроки в синцях

Педагоги пожалілися поліції на неблагополучні родини, діти яких не ходять до школи або приходять на уроки в синцях

Начальник Ужгородського районного відділення поліції Іван Руснак провів виїзний прийом громадян у селі Кам’яниця. Педагоги Ужгородщини пожалілися поліцейському на неблагополучні родини, де діти не ходять до школи або приходять на уроки в синцях. 

ВІДЕО ДНЯ

На виїзний прийом до начальника поліції Ужгородщини завітала пані Мар’яна, заступник директора місцевої школи з виховної роботи. Жінка розповіла про труднощі, з якими щоденно стикаються вчителі. Зокрема, в них навчається учень, який майже не ходить до школи. І що педагоги тільки не робили – нічого не допомагає, і вони вимушені звертатись по допомогу до працівників поліції. Полковник Іван Руснак того дня дав вказівку підлеглим розпочати перевірку за даним фактом. Хлопця та його родину поліцейські взяли на контроль, – повідомляє  Ужгородський районний відділ поліції.

Окрім цього, заступник директора надала інформацію, що декілька з їхніх учнів піддаються фізичному та психологічному насильству в своїх сім’ях, проте бояться про це розповідати в школі. Діти приходять до школи у синцях, але коли їх питають звідки синці, ті не зізнаються. Натомість, поспілкувавшись із школярами, переконані – діти піддаються домашньому насильству. Цим питанням також уже зайнялися поліцейські інспектори. Загадані факти щодо насильства в сім’ї вже зареєстровані в журналі Єдиного обліку заяв та повідомлень про злочини та правопорушення. Проводиться перевірка.

Реклама

Поспілкуватися з начальником Ужгородського районного відділення поліції Іваном Руснаком прийшла і пані Ганна, яка цікавилася розслідуванням справи про крадіжку металевої огорожі на території села Гута. Також жінка звернулася до поліцейського з проханням створити на території села громадське формування. Спільно з головою сільради це звернення обговорили на місці та домовилися про роботу у цьому напрямку.

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно