Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Екстрасенси спробують розгадати таємниці Невицького замку та причини невдач Ренати Штіфель

Екстрасенси спробують розгадати таємниці Невицького замку та причини невдач Ренати Штіфель

Екстрасенси спробують розгадати таємниці Невицького замку та причини невдач Ренати Штіфель

1 лютого на телеканалі СТБ стартує новий сезон проекту «Слідство ведуть екстрасенси». За допомогою звернулася українська співачка Рената Штіфель, напередодні пісенного конкурсу дівчина раптово втратила голос, потім ледве не потрапила в аварію – нещастя буквально переслідують її. Щоб з’ясувати причину цього, екстрасенси відправляться в рідне місто артистки – Ужгород. Розслідування ланцюга трагічних збігів приведе експертів до стін старовинного напівзруйнованого Невицького замку. Саме тут, кілька століть тому назад, жила Елізабет Баторі – угорська графиня, яка увійшла в історію, як найкривавіша жінка в історії. Її звинувачують у вбивстві понад 600 чоловік, а зараз біля Невицького замку постійно відбуваються загадкові аварії, катастрофи і самогубства. Чи справді в цих катастрофах винен дух кривавої графині? 

ВІДЕО ДНЯ

«Історичні події, які вплітаються в історії реальних людей, велика рідкість, – говорить екстрасенс Ярослава Федорова, яка приїхала до Ужгорода знайти причину нещасть Ренати Штіфель. – Як правило, це дуже серйозно впливає як на самих людей, так і на місцевість, де відбувалися історичні події. Для мене було дуже важливо повністю розібратися в цій ситуації, адже все було далеко не так однозначно, як могло здатися на перший погляд. Зізнаюсь чесно, під час розслідування часом було дуже страшно навіть мені – раптово зі стіни на знімальну групу почало падати каміння. Це місце нерозривно пов’язане з реальними історичними подіями та кривавої графинею Елізабет Баторі».

Але висновки екстрасенсів повністю перевернуть уявлення про найкривавішу жінку Середньовіччя. Що саме вони відчують, дивіться на СТБ у понеділок, о 20:00.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно