Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатські ДПСники поїхали в автомагазин і купили водієві необхідні для ремонту автомобіля деталі

Закарпатські ДПСники поїхали в автомагазин і купили водієві необхідні для ремонту автомобіля деталі

Закарпатські ДПСники поїхали в автомагазин і купили водієві необхідні для ремонту автомобіля деталі

Працівникам роти ДПС часто приходиться діяти «за ситуацією», адже  щодня, окрім нагляду за дорожнім рухом, правоохоронці надають допомогу водіям. 

ВІДЕО ДНЯ

Негода на автошляхах області стає своєрідним екзаменом для працівників поліції: часто доводиться допомагати ремонтувати автомобілі, відбуксировувати зі сніжних наметів і навіть підвозити необхідні деталі на авто, воду чи навіть їжу, – повідомляє відділ безпеки дорожнього руху ГУ НП в Закарпатській області. 

Днями працівники роти ДПС прийшли на допомогу мешканцю Львівщини. Чоловік, керуючи автомобілем «МАН» на автодорозі «Київ-Чоп», був змушений здійснити аварійну зупинку, бо, як з’ясувалося, виникли поломки в гальмівній системі авто. 

Реклама

Побачивши припаркований на узбіччі автомобіль, правоохоронці одразу запропонували свою допомогу. І вже через декілька хвилин злагодженої праці поліцейських та водія автомобіль був відремонтований. Водій висловив щиру подяку своїм помічникам. 

Цього ж дня правоохоронці допомогли і водієві в с.Карпати. Через несправність авта мукачівець змушений був зупинитися на узбіччі. Водієві залишалося тільки чекати на добрих людей, адже усунути поломку можливо було лише заміною нових запчастин. Допомогли правоохоронці – одразу поїхали в автомагазин і придбали необхідні деталі. 

Реклама

На жаль, на автошляхах трапляється багато непередбачуваних ситуацій, головне -завжди бути людяними  і не відмовляти в допомозі, адже будь-коли така допомога може знадобитися кожному - зазначають правоохоронці.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно