Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В області зарезервували більше двох тисяч гектарів землі для бійців АТО

В області зарезервували більше двох тисяч гектарів землі для бійців АТО

В області зарезервували більше двох тисяч гектарів землі для бійців АТО

До головного управління Держгеокадастру в Закарпатській області та органів місцевого самоврядування учасниками АТО наразі подано 3833 заяви на отримання земельних ділянок. Надано дозвіл на розробку документації із землеустрою на 2155 земельних ділянок, з них 421 проект землеустрою вже затверджено.

ВІДЕО ДНЯ

Зокрема, до Держгеокадастру області на даний час подано 1635 заяв, до місцевих рад – 2199.

1292 дозволи головне управління надало на розробку проектів землеустрою для індивідуального садівництва та для ведення особистого селянського господарства, з яких 335 проектів уже затверджено.

Реклама

Місцеві ради області учасникам АТО надали 863 дозволів для будівництва, індивідуального садівництва та для ведення особистого селянського господарства, 86 ділянок вже отримано.

В області зарезервовано земельні масиви загальною площею 2072 гектара для передачі у власність учасникам антитерористичної операції.

Реклама

Ужгородська райдержадміністрація спільно з органами місцевого самоврядування та головним управлінням Держгеокадастру у Закарпатській області попередньо підібрала ще два земельні масиви: на території Ірлявської сільської ради 15 гектарів та на території Галочської – 2 гектара.

На сайті Держгеокадастру розміщена покрокова схема дій для допомоги учасникам АТО та членам родин загиблих воїнів, котрі бажають отримати земельні ділянки. Як повідомили в головному управлінні Держгеокадастру у Закарпастькій області, роз’яснення складено з урахуванням запитів, які найчастіше надходять до земельного відомства.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно