Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У двох районах Закарпаття з’явились групи швидкого реагування

У двох районах Закарпаття з’явились групи швидкого реагування

У двох районах Закарпаття з’явились групи швидкого реагування

Групи швидкого реагування першими виїжджають на всі виклики громадян, розкриваючи злочини за «гарячими слідами». Вони також надаватимуть допомогу людям й попереджуватимуть скоєння правопорушень.

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомив начальник Хустської поліції Володимир Щадей, на території Хустщини наразі діють дві групи швидкого реагування. Перша ГШР обслуговує сам Хуст, друга – Драгівський напрямок: села Драгово, Сокирниця, Крайниково, Золотарево, Забрідь, Вільшани, Велятино та смт. Вишково.

Групи швидкого реагування працюють в цілодобовому режимі. Поліцейські екіпіровані табельною вогнепальною зброєю, службовим автотранспортом та спецзасобами. Їхнім головним завданням є миттєве реагування на виклики громадян, – стверджує відділ комунікації ГУ Національної поліції у Закарпатській області.

Реклама

Працівники ГШР розбиратимуть сімейні скандали, гарантуватимуть безпеку дорожнього руху, охоронятимуть громадський порядок, а головне – розкриватимуть  злочини за «гарячими слідами» та здійснюватимуть профілактику злочинів.

У подальшому планується збільшення кількості ГШР на Хустщині, каже Володимир Щадей.

Реклама

На території Виноградівського району розпочали роботу 4 групи швидкого реагування поліції. Як наголошує керівник Виноградівської поліції  Віктор Ребрей, правоохоронці сподіваються на допомогу і свідомість громадян, які будуть миттєво повідомляти про злочини. Така співпраця дасть змогу ГШР оперативно прибувати на місце скоєння злочину, що значно полегшить роботу правоохоронців. Від ефективної співпраці поліції з населенням виграють всі, бо інтереси громадян будуть захищені, а поліція, у багатьох моментах, зможе попередити порушення закону.

У двох районах Закарпаття з’явились групи швидкого реагування – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно