Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатські секюріті взяли участь в XII Стрілковому міжнародному чемпіонаті в Польщі (ФОТО)

Закарпатські секюріті взяли участь в XII Стрілковому міжнародному чемпіонаті в Польщі (ФОТО)

Закарпатські секюріті взяли участь в XII Стрілковому міжнародному чемпіонаті в Польщі (ФОТО)
8 червня 2013 року, на запрошення президента Польської палати безпеки делегація АППО "Закарпаття – Щит" взяла участь у проведенні XII Стрілкового чемпіонату недержавних підприємств охорони, який...
ВІДЕО ДНЯ

8 червня 2013 року, на запрошення президента Польської палати безпеки делегація АППО "Закарпаття – Щит" взяла участь у проведенні XII Стрілкового чемпіонату недержавних підприємств охорони, який відбувся на території колишнього військового стрільбища у передмісті Кракова (Польща). Спонсором чемпіонату виступив губернатор краю Марек Сова, інформаційним партнером - Журнал "Охоронець". Ці змагання традиційно проводяться почергово в різних містах Польщі. Цього року місцем вибрали Краків, отже, головний організатор чемпіонату став віце-президент Польської палати захисту генеральний директор групи "Конвой" Мартін Пуцлік.

У Кракові учасники конкурсу змагалися у наступних вправах стрільб з короткоствольної нарізної зброї калібру від 9 мм: робота в команді, індивідуально, індивідуально VIP і VIP колективно, встановлено нову номінацію "Краща міжнародна група".

Реклама

В ході проведення змагань делегація ознайомилась з порядком і умовами проведення стрілецьких змагань, їх організацією та матеріальною базою, яка забезпечує їх проведення. Було проведено робочі зустрічі з Президентом Польської палати захисту С.Вагнером, керівниками ведучих недержавних підприємств охорони Польщі, Словаччини та інші. Результатом є встановлення робочих контактів для підписання договорів про партнерство та спільну діяльність з підприємствами охорони: група безпеки "Конвой" (директор М.Пуцлік, Польща), охоронною агенцією Зігмунда Фелінскі (Польща), охоронного підприємства "РАВИ" (директор Ю.Стодола, Словаччина).

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно