Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті звільнено 11 незаконно утримуваних осіб

На Закарпатті звільнено 11 незаконно утримуваних осіб

Органами прокуратури Закарпатської області постійно приділяється увага стану додержання законодавства під час адміністративного затримання та доставлення громадян уповноваженими посадовими особами правоохоронних органів.

ВІДЕО ДНЯ

За інформацією начальника відділу нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях та інших заходів примусового характеру Віталія Більця, упродовж минулого року із зазначених питань проведено понад 90 перевірок, за результатами яких виявлені порушення порядку застосування до громадян заходів адміністративного примусу, регламентовані ст.ст. 259 - 263 Кодексу України про адміністративні правопорушення, – повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Відтак, 29 винних осіб притягнуто до встановленої законом відповідальності, розпочато 4 кримінальні провадження, звільнено 11 незаконно утриманих осіб та внесено 14 апеляційних скарг на незаконні судові рішення.

Реклама

Стан додержання законодавства під час адміністративного затримання громадян 26 січня 2016 року розглянуто на оперативній нараді у прокурора області, за результатами якої керівників місцевих прокуратур орієнтовано на вжиття додаткових заходів, спрямованих на забезпечення додержання правоохоронними органами конституційних прав громадян при застосуванні до них заходів примусового характеру за вчинення адміністративних правопорушень.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно