Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Виноградівщині планують відзначити День вшанування учасників бойових дій

На Виноградівщині планують відзначити День вшанування учасників бойових дій

На Виноградівщині планують відзначити День вшанування учасників бойових дій

4 лютого під керівництвом заступника голови Виноградівської райдержадміністрації Єви Данич відбулася робоча нарада про підготовку до відзначення у районі Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 27-ї річниці з дня виводу військ з Афганістану.

ВІДЕО ДНЯ

Участь у нараді взяли керівник апарату райдержадміністрації Юрій Продан, заступник Виноградівського міського голови Василь Ціцей,  заступник керівника апарату-начальник відділу організаційної роботи апарату райдержадміністрації Ігор Вантюх, в.о. заступника начальника управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Антон Балаж, начальник відділу обслуговування інвалідів ветеранів війни і праці управління соціального захисту населення державної адміністрації Наталія Меркулова, начальник відділу культури Василь Югас, голова Виноградівської районної спілки ветеранів Афганістану, воїнів-інтернаціоналістів Михайло Товт, голова Виноградівської районної організації інвалідів війни та Збройних сил Віталій Романов, – зазначає Виноградівська районна державна адміністрація..

На нараді визначили дату проведення урочистостей до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 27-ї річниці з дня виводу військ з Афганістану, а саме: 14 лютого 2016 року о 10:00 за київським часом у великому залі засідань райдержадміністрації провести урочисте вручення медалей «25  років виведення військ з Афганістану», воїнам-афганцям, керівництвом районної державної адміністрації. Після чого об 11:00 за київським часом на площі Миру міста Виноградів відбудеться мітинг-реквієм та покладання корзин квітів до пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам.

Реклама

Крім того, в освітніх та культурних закладах району заплановано проведення ряду заходів, пов’язаних із історією війни в республіці Афганістан, зустріч із учасниками бойових дій на території інших держав, воїнами-афганцями та учасниками АТО.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно