Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У приміщенні Закарпатської облради відбувся прийом громадян

У приміщенні Закарпатської облради відбувся прийом громадян

У приміщенні Закарпатської облради відбувся прийом громадян
ВІДЕО ДНЯ

Оскільки голова обласної ради Михайло Рівіс на запрошення Ужгородського міського голови Богдана Андріїва взяв участь у роботі сесії міської ради, то за дорученням очільника облради прийом громадян з особистих питань провів керуючий справами виконавчого апарату облради Юрій Гузинець.

Сьогодні на прийом прийшли люди із Берегівського, Виноградівського, Іршавського, Ужгородського районів та м. Ужгорода – всього понад 50 осіб. Більшість із них – пенсіонери, інваліди, ветерани праці, яких привели в обласний центр проблеми соціального характеру – щодо сприяння у виділенні матеріальної допомоги на оздоровлення та придбання санаторних путівок для лікування, – інформує прес-служба Закарпатської обласної ради.

Реклама

Серед заявників були й учасники АТО із сільських самоврядних територій, які потребують поліпшення житлових умов. Як інформував Юрій Іванович, для жителів сільських населених пунктів діє регіональна програма «Власний дім» для розв’язання ряду проблем села, де серед іншого забезпечена пріоритетність в наданні безвідсоткових пільгових кредитів воїнам та їх сім’ям на різні цілі.

Звертались краяни із питаннями земельних спорів. Вони розповідали свої затяжні історії та просили втрутитись у ситуації. Їм було роз’яснено, що це компетенція судів з розгляду земельних та пов’язаних із земельними відносинами майнових спорів. В окремих випадках Юрій Гузинець невідкладно зв’язувався з головам відповідних сільрад і рекомендував їм розібратись по суті, щоб люди не оббивали пороги різних державних інстанцій до безкінечності.

Реклама

Відтак, по кожному зверненню дав доручення відповідним управлінням, службам виконавчої влади, а ряд скарг вирішив, не зволікаючи.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно