Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Уродженець Мукачівщини очолив Головне управління Міндоходів у Закарпатській області

Уродженець Мукачівщини очолив Головне управління Міндоходів у Закарпатській області

Уродженець Мукачівщини очолив Головне управління Міндоходів у Закарпатській області
Наказом Міністерства доходів і зборів України від 4 червня 2013 року начальником Головного управління Міндоходів у Закарпатській області призначено Іванчо Василя Васильовича, про це повідомляє...

Наказом Міністерства доходів і зборів України від 4 червня 2013 року начальником Головного управління Міндоходів у Закарпатській області призначено Іванчо Василя Васильовича, про це повідомляє Головне управління Міндоходів в Закарпатській області.

ВІДЕО ДНЯ

Нагадаємо, що відповідно до указу Президента України №726 від 24 грудня 2012 року утворено міністерство доходів і зборів України, шляхом реорганізації Державної митної служби України та Державної податкової служби України. Згідно указу на Міністерство, що утворилося, накладено функцію з адміністрування єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування.

Міністерство очолив екс-голова Податкової служби Олександр Клименко. Куратором нового міністерства Янукович своїм указом призначив голову Нацбанку Сергія Арбузова.

Реклама

Біографічна довідка: Іванчо Василь Васильович - народився у 1977 році у селі Зубівка Мукачівського району. Освіта вища, закінчив Ужгородський національний університет. За фахом юрист.

У податковій службі працює з 1998 року на посадах державного податкового інспектора, заступника начальника – начальника управління податкового аудиту та валютного контролю Мукачівської ОДПІ, начальника ДПІ у Виноградівському районі та начальника ДПІ у Іршавському районі. З листопада 2006 року – заступник, а з грудня — перший заступник голови ДПА у Закарпатській області. 16 березня 2007 року призначений головою ДПА у Закарпатській області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно