Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Мукачівському міськвідділі новий начальник кримінальної міліції

У Мукачівському міськвідділі новий начальник кримінальної міліції

У Мукачівському міськвідділі новий начальник кримінальної міліції
3 червня 2013 року заступник начальника УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Василь Буковчаник представив особовому складу Мукачівського міськвідділу міліції нового заступника...

3 червня 2013 року заступник начальника УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Василь Буковчаник представив особовому складу Мукачівського міськвідділу міліції нового заступника начальника-начальника кримінальної міліції підполковника Івана Повханича.

ВІДЕО ДНЯ

Іван Іванович Повханич народився в с.Завадка Воловецького району Закарпатської області. Свою службу в органах внутрішніх справ розпочав з 1992 року слухачем Української академії внутрішніх справ. З 1995 по 2001 р. – працював оперуповноваженим та ст. о/у у різних відділах та відділеннях карного розшуку Ужгородського міськвідділу УМВС України в Закарпатській області. З 2001 по 2007 роки працював на різних посадах у відділенні карного розшуку при УМВС України в Закарпатській області. З 2007 по 2011 роки працював заступником начальника відділу боротьби зі злочинами, пов`язаними з торгівлею людьми, виконував обов`язки начальника відділу боротьби з міжнародними організованими групами і злочинними організаціями управління по боротьбі з організованою злочинністю. З 2011 року Іван Повханич призначений заступником начальника управління – начальник відділу розкриття майнових злочинів у правління карного розшуку Управління МВС України в Закарпатській області.

З 4 червня 2013 року на підполковника І.І.Повханича покладено функції виконання обов`язків заступника начальника відділу - начальника кримінальної міліції Мукачівського міського (з обслуговування м.Мукачева та Мукачівського району) УМВС України в Закарпатській області.

Реклама

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно