Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У залі Мукачівської районної ради відбулося нагородження кращих випускників 2013 року

У залі Мукачівської районної ради відбулося нагородження кращих випускників 2013 року

У залі Мукачівської районної ради відбулося нагородження кращих випускників 2013 року
Вчора, 1 червня, у залі Мукачівської районної ради відбулося свято урочистого вручення золотих медалей «За високі досягнення у навчанні» та срібних медалей «За досягнення у навчанні» випускникам...

Вчора, 1 червня, у залі Мукачівської районної ради відбулося свято урочистого вручення золотих медалей «За високі досягнення у навчанні» та срібних медалей «За досягнення у навчанні» випускникам 2013 року. У цей день вітали кращих випускників навчальних закладів району, тих, хто впродовж одинадцяти років шкільного життя наполегливо оволодівав знаннями, брав участь у різноманітних конкурсах, змаганнях, олімпіадах і здобув почесне право бути нагородженим золотою та срібною медалями. У святкуванні взяли участь І.П. Михайло, голова Мукачівської районної ради, Е.Л. Дуда, голова Мукачівської районної державної адміністрації, О.З. Біров, заступник голови Мукачівської райдержадміністрації, О.О. Товт, начальник відділу освіти, працівники відділу освіти та районного методичного кабінету, керівники та педагоги загальноосвітніх навчальних закладів Мукачівського району, випускники та їх батьки.

ВІДЕО ДНЯ

З вітальними словами до випускників та гостей свята звернулися голова Мукачівської районної державної адміністрації Едуард Лукіч Дуда та голова Мукачівської районної ради Іван Петрович Михайло. Піднесений настрій для всіх присутніх створили ліричні пісні у виконанні учнів загальноосвітніх навчальних закладів Мукачівщини, учасників художньої самодіяльності.

Найурочистішим моментом заходу стало зачитання наказу відділу освіти «Про нагородження випускників загальноосвітніх навчальних закладів золотою медаллю «За високі досягнення у навчанні» та срібною медаллю «За досягнення у навчанні» Олександром Олександровичем Товтом, начальником відділу освіти. За підсумками 2012-2013 навчального року 31 випускник 11-х класів за період навчання досяг високих успіхів. Завдяки своїм знанням, вони здобули право на почесну нагороду золоту медаль «За високі досягнення у навчанні» - 26 випускників та срібну медаль «За досягнення у навчанні» - 5 випускників. Почесні нагороди вручили Е.Л. Дуда, голова Мукачівської районної державної адміністрації, І.П. Михайло, голова Мукачівської районної ради, О.З. Біров, заступник голови Мукачівської райдержадміністрації.

Реклама

Наші випускники ніби подорослішали за один день, переступаючи межу дитинства – навчання у школі. Від імені всіх випускників 2013 року Анатолій Обіцький висловив зворушливі слова подяки за прекрасне свято.

У цей день зі сцени на адресу випускників-медалістів лунало багато вітань і щирих побажань: від очільників районної влади, від перших вчителів, від класних керівників, від батьків. Кращі з кращих, вони варті усіх квітів, посмішок та оплесків, які срібно-золотим відблиском вигравали на почесних нагородах. Нехай же наші випускники і надалі радують рідних і близьких своїми успіхами, новими перемогами і досягненнями, стануть гідними громадянами України, її інтелектуальною елітою, достойним майбутнім процвітаючої держави.

Реклама

Подяками відділу освіти за досягнуті успіхи у роботі, високий професіоналізм, педагогічний талант, творчий підхід до навчання та виховання учнів з нагоди свята випускників 2013 року вручили першим вчителям, класним керівникам та директорам загальноосвітніх навчальних закладів, які виховали випускників-медалістів 2013 року начальник відділу освіти Олександр Олександрович Товт та заступник начальника Ольга Іллівна Тулюк.

Зворушливе свято випускників залишиться у пам’яті усіх учасників і гостей свята теплими світлими спогадами.

Відділ освіти Мукачівської РДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно