Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Закарпатській ОДА визначили список перевізників

У Закарпатській ОДА визначили список перевізників

У четвер, 11 лютого, відбулося засідання обласного конкурсного комітету із визначення автомобільних перевізників на міжміських і приміських автобусних маршрутах області. Засідання конкурсного комітету провів перший заступник голови Закарпатської ОДА Іван Дуран.

ВІДЕО ДНЯ

На участь у конкурсі перевізники-претенденти подали 23 пакети документів на 30 об’єктів конкурсу. Як повідомив в.о. директора департаменту житлово-комунального господарства та інфраструктури ОДА Едуард Маляр, п’ятьох не допустили до участі у конкурсі на об’єктах приміського сполучення, оскільки у них був відсутній транспортний засіб, пристосований для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями, – стверджує прес-служба Закарпатської ОДА.

За результатами конкурсу визначили 13 переможців конкурсу. Вони обслуговуватимуть, зокрема, такі маршрути: Мукачево – Берегово, Рахів – Плаюц, Іршава – Мукачево, Іршава – Хуст, Ільниця – Виноградів, Ужгород – Чорноголова.

Реклама

На 9 об’єктів конкурсу від перевізників пропозицій не було. Отже, 16 об’єктів конкурсу включать до переліку, який виноситиметься облдержадміністрацією на наступний конкурс.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно