Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Адвокат врятував закарпатського військового від в’язниці

Адвокат врятував закарпатського військового від в’язниці

Адвокат Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Петро Ставичний здійснював захист за призначенням підзахисного згідно доручення центру від 08.12.2015 р. № 2290. 

ВІДЕО ДНЯ

За матеріалами кримінального провадження підзахисний підозрювався у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 4 ст. 407 КК України (Самовільне залишення військової частини або місця служби, а також нез’явлення вчасно на службу без поважних причин, вчинені в умовах особливого періоду, крім воєнного стану, вчинене особами, зазначеними в частинах першій або другій цієї статті, – караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років). 

Військовий признав, що самовільно залишив місце несення служби. Проте на це були причини, що й зміг довести адвокат та врешті закрити справу, – стверджує регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Закарпатській області. 

Реклама

Як з’ясувалося, чоловік доглядав за важкохворими матір’ю та батьком. Це підтверджено відповідними документами. Крім того, підзахисний неодноразово звертався до командування військової частини та військового комісара і повідомляв про це. На підставі п. 2 ч. 1 ст. 284 КПК України – за відсутності в діянні складу кримінального правопорушення – справу закрили.

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно