Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Інспектори ДАІ Мукачева проводять "бесіди з безпеки"

Інспектори ДАІ Мукачева проводять "бесіди з безпеки"
Літо - бажана і очікувана пора року для школярів та студентів. Настав час повного байдикування і розваг. Проте влітку настає спекотна пора і для працівників міліції. Окрема ділянка роботи належить і...

Літо - бажана і очікувана пора року для школярів та студентів. Настав час повного байдикування і розваг. Проте влітку настає спекотна пора і для працівників міліції. Окрема ділянка роботи належить і Державтоінспекції. Щоб літній відпочинок для школярів був справді яскравим, безпечним і безтурботним, напередодні літніх канікул працівники відділення державтоінспекції Мукачівського міського відділу міліції відвідали навчальні заклади міста та району. Зокрема, напередодні останнього дзвоника начальник ВДАІ Томаш Дулов завітав у гості до учнів гімназії Мукачева та вихованців Чинадіівського дитячого будинку.

ВІДЕО ДНЯ

Діти брали активну участь у бесідах, доводячи тим самим свою обізнаність з правилами безпечної поведінки. Вони охоче разом зі співробітниками ДАІ вирішували різні ситуації, які можуть призвести до ДТП, і визначали правильні в них дії. У ході таких бесід діти й самі придумували різні ситуації, в яких можуть опинитися, проігнорувавши правилами безпеки. Від правоохоронців школярі мали можливість почути і відповіді на їхні запитання. Наостанок діти переглянули цікавий та повчальний мультик «Безпека на дорозі». Радості дітей не було меж.

УДАІ УМВС України в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно