Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Хустські пожежники ліквідували загорання автомобіля

Хустські пожежники ліквідували загорання автомобіля

Ввечері 14 лютого у м. Хуст трапилася пожежа в автомобілі «Peugeot Partner». Коли його власник їхав вулицею Гвардійською, машина несподівано зупинилася. Вирішивши, що в баку закінчилося пальне, чоловік залив бензин. Разом із перехожими водій почав штовхати автівку, аж раптом із-під капота пішов дим. Побачивши пожежу, водій о 22:40 подзвонив до Служби порятунку «101».

ВІДЕО ДНЯ

Для ліквідації вогню на місце події прибули бійці 10-ї державної пожежно-рятувальної частини. Діяти слід було надзвичайно швидко, адже відомо, що автомобіль може повністю згоріти за кілька хвилин. Тим паче, на момент прибуття пожежних підрозділів вогонь уже почав перекидатися із моторного відсіку на салон транспортного засобу. О 22:48 пожежникам вдалося зупинити поширення полум’я та о 22:57 – остаточно приборкати стихію, – стверджують в У ДСНС України в Закарпатській області.

Причину виникнення пожежі з’ясовують правоохоронні органи. Завдані збитки також встановлюються, оскільки вогонь встиг знищити моторний відсік і частину салону автомобіля «Peugeot Partner».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно