Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Останній дзвоник в Чинадієві: як це було (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Останній дзвоник в Чинадієві: як це було (ФОТОРЕПОРТАЖ)
Цьогоріч останній дзвоник у школах Мукачівщини пролунав у п'ятницю, 24 травня. Свято ознаменувало собою початок «дорослого життя» для 1778 учнів 9 та 11 класів. По-особливому відзначили кінець...
ВІДЕО ДНЯ

Цьогоріч останній дзвоник у школах Мукачівщини пролунав у п'ятницю, 24 травня. Свято ознаменувало собою початок «дорослого життя» для 1778 учнів 9 та 11 класів. По-особливому відзначили кінець навчального року в Чинадіївській ЗОШ І-ІІІ ступенів, якою керує Ольга Омелянівна Попович. Разом зі своїми колегами – заступником директора з навчально-виховної роботи Мар’яною Махлинець, заступником директора з виховної роботи Жанною Дзямко, заступником директора з навчально-виховної роботи (початкові класи) Тетяною Демчук та згуртованим і працьовитим педколективом – було забезпечено трудовий ритм школи та підготовлено черговий випуск учнів. Святкова лінійка, яка почалася в шкільному залі (на дворі моросив дощ), не могла обійтись і без почесних гостей. За традицією на свято останнього дзвоника окрім вчителів, учнів та їх батьків, завітали депутат Закарпатської обласної ради Юрій Юрійович Садварі та селищний голова Чинадієва Іван Іванович Мошак. Гості звернулись до одинадцятикласників зі словами вітань та щирих порад. Опісля передали вітальні листівки від депутата Верховної Ради України Михайла Івановича Ланьо та депутата Мукачівської районної ради Юрія Васильовича Русина.

В цей день почесні гості побували і на святі останнього дзвоника, яке відбувалося в Чинадіївській ЗОШ І-ІІ ступенів. Тут на гостей чекали 38 учнів дев’ятих класів та шановані педагоги на чолі з директором Марією Юріївною Лашкай та її заступником Наталією Вільгельмівною Гарагонич. Звертаючись до випускників депутат Закарпатської обласної ради Юрій Юрійович Садварі побажав усім здоров'я, щастя та наснаги.

Реклама

«Випускникам школи бажаю зеленої вулиці, міцних знань і оволодівання відповідною професією. Педагогам щира подяка за старанну роботу у вихованні своїх учнів», - завершив свій виступ Юрій Юрійович Садварі.

З рук почесних гостей учні і цієї школи отримали вітальні листівки від народного депутата України Михайла Івановича Ланьо.

Реклама

Свято останнього дзвоника – яскрава та незабутня подія, яка запам’ятається випускникам на все життя.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно