Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Рахові 129 ветеранам-афганцям вручили медалі

У Рахові 129 ветеранам-афганцям вручили медалі

Учора, 15 лютого, в залі засідань Рахівської райдержадміністрації відбулися урочисті збори з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 27-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан. У святковому зібранні взяли участь очільники районної і міської влад, працівники структурних підрозділів райдержадміністрації, служб, установ, організацій, учасники миротворчих місій та війни в Афганістані, родичі учасників бойових дій, а також громадськість.

ВІДЕО ДНЯ

Під час урочистих зборів присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять про полеглих, які не повернулися з війни в Афганістані, і тих, хто віддав своє життя у військових діях на сході нашої держави.

Воїнів-інтернаціоналістів привітали голова державної адміністрації Павло Басараба і голова районної ради Василь Дан.

Реклама

Звертаючись до присутніх ветеранів війни в Афганістані, учасників бойових дій в інших "гарячих точках" та локальних конфліктах, голова РДА Павло Басараба, з великою повагою відзначив їх мужність та стійкість.

З нагоди відзначення на Рахівщині у 2016 році Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 27-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан, воїнам-інтернаціоналістам вручили Почесні грамоти райдержадміністрації та районної ради і квіти.

Реклама

Від імені Президента України та за дорученням голови обласної державної адміністрації, відповідно до Указу Президента України, керівники району вручили медаль "25 років виведення військ з Афганістану" та посвідчення до неї 129 учасникам бойових дій у цій країні.

Дійство завершилося святковим концертом, після якого урочистою ходою учасники заходу попрямували до пам’ятника воїнам-афганцям для покладання квітів.

Отець Михаїл відправив поминальну панахиду.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно