Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • До Дня міста інспектор патрульної служби Мукачівського міського відділу міліції отримав грамоту

До Дня міста інспектор патрульної служби Мукачівського міського відділу міліції отримав грамоту

До Дня міста інспектор патрульної служби Мукачівського міського відділу міліції отримав грамоту
Працівників патрульної служби, нарівні з дільничними інспекторами міліції, варто віднести до «найпублічніших» правоохоронців – вони завжди на людях, завжди у форменому одязі. Інспектори патрульної...

Працівників патрульної служби, нарівні з дільничними інспекторами міліції, варто віднести до «найпублічніших» правоохоронців – вони завжди на людях, завжди у форменому одязі.

ВІДЕО ДНЯ

Інспектори патрульної служби найчастіше залучаються до охорони громадського порядку та найефективніше впливають на криміногенну обстановку. Важливість служби та відведеної їй місії важко перебільшити. На мужні плечі патрульних лягає чимало відповідальних завдань: гарантування безпеки громадян, запобігання правопорушенням та їх припинення, охорона громадського порядку і безпеки, запобігання та розкриття злочинів, розшукування осіб, які їх вчинили, та захист власності від злочинних посягань.

Саме інспектора патрульної служби Мукачівського міського відділу міліції прапорщика Івана Вовняника з нагоди відзначення Дня міста Мукачева міським головою нагороджено почесною грамотою та цінним подарунком. Як розповів інспектор патрульної служби Іван Юрійович, службі в лавах міліції він віддав 18 років. Останні 7 - служить в роті патрульної служби міськвідділу міліції. На запитання, яким злочинам найчастіше доводиться ставати на заваді і які найпоширеніші, прапорщик міліції однозначно зауважив, що це крадіжки, рідше грабежі. «Буває, - зауважив патрульний, - що вулиці нашого міста потерпають від хуліганств та крадіжок з автотранспорту.

Реклама

Також нерідко доводиться нарядам патрульної служби утихомирювати сімейні сварки, без яких не обходиться, напевне, жодне чергування. Та здебільшого ми працюємо на попередження злочинів. Де є працівники міліції у формі, там зазвичай, не скоюються правопорушення, - розповів Іван Вовняник».

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно