Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Відвідувачі вчорашнього виступу Океану Ельзи в Мукачеві висловлюють своє захоплення концертом у соцмережах

Відвідувачі вчорашнього виступу Океану Ельзи в Мукачеві висловлюють своє захоплення концертом у соцмережах

Відвідувачі вчорашнього виступу Океану Ельзи в Мукачеві висловлюють своє захоплення концертом у соцмережах
Після вчорашнього концерту Океану Ельзи в Мукачеві відвідувачі діляться своїми враженнями у соцмережах. Величезна кількість відгуків, фотографій, побажань заполонила стрічки повідомлень соціальних...

Після вчорашнього концерту Океану Ельзи в Мукачеві відвідувачі діляться своїми враженнями у соцмережах. Величезна кількість відгуків, фотографій, побажань заполонила стрічки повідомлень соціальних мереж.

ВІДЕО ДНЯ

"ОЕ вони просто супер)Найкращі:", "Славко, дякуємо за вчорашній концерт! Це було незабутньо:)" або "Концерт в Мукачеві, це щось., навіть затримка на півтора години, не порушила настрою). Артисти відпахали на повну" – ці та величезна кількість схожих повідомлень у Фейсбуці, Вконтакті та Твіттері можна сьогодні спостерігати.

"Якщо чесно , то емоції дійсно зашкалюють!! Блін, ну настільки круто було, що навіть вам важко передати, з кожною піснею народ заводився все більше і більше!! Було все рівно на все!! Абсолютно!! Всі хотіли тільки 1!! Почути і побачити ; більше нічого!! Загалом, я щаслива!! Аааааааааваааа, хочеться кричати, танцювати, і слухати більше і більше ОЕ!!!!", – висловлює свої емоції Богданочка Дерев'янко.

Реклама

Ще один відгук є не менш емоційним – "Це був ТОЙ ДЕНЬ, коли нарешті Мукачівська ЗЕМЛЯ дочекалась РАНДЕВУ з ОКЕАНАМИ! КОЛИ НАВКОЛО багато ДУШ, об'єднані гарним музичним смаком, позитивом і зашкалюючими емоціями дісталися ВИЩЕ НЕБА!Коли ОЕ робили БІЛЬШЕ ДЛЯ НАС і музика манила за собою! Постріли, обійми, мохіто , лукаві кішки підкрадались до серця і перехоплювали подих! І, як сказав Славко, "It was f***ing amazing" !!! ДЯКУЮ!".

До речі, своє захоплення висловлюють і гості з інших областей, які приїхали на концерт у Мукачево. До прикладу, Ігор Семенюк розмістив на своїй сторінці Вконтакті наступне повідомлення: "Мукачево, ОЕ, дякуємо з Луцька - ви прекрасні, драйвові і натхненні!!! перша фан-зона ітс факінг емейзінг ол зе тайм!".

Реклама

Всі ці відгуки свідчять про одне – концерт дійсно вдався.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно