Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Берегівщині у корівнику сталась пожежа

На Берегівщині у корівнику сталась пожежа

Вранці 19 лютого в с. Велика Бийгань Берегівського району загорівся приватний корівник. Нікого з людей у той момент в будівлі не було. Відтак пожежу на даху корівника помітили працівники сусідньої пилорами, які о 08:49 повідомили про подію до оперативно-рятувальної служби Закарпаття.

ВІДЕО ДНЯ

За викликом до с. Велика Бийгань прибуло відділення 12-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Берегово. Невдовзі, зважаючи на масштаби загорання, їм на допомогу приїхав ще один пожежний розрахунок із Берегова. Насамперед рятувальники вивели із задимленого корівника 60 голів великої рогатої худоби, аби ті не загинули у вогні. Далі о 09:24 пожежу локалізували та об 11:40 – остаточно ліквідували, повідомляє УДСНС України в Закарпатській області.

Причину виникнення загорання наразі з’ясовують правоохоронні органи. Серед імовірних версій – коротке замикання електромережі. Як наслідок, вогонь знищив покрівлю і перекриття на площі 400 кв. м., а також пошкодив стіни споруди. Сума завданих збитків встановлюється.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно