Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Житель Мукачівщини вкрав дві запаски з фури львів’янина (ФОТО)

Житель Мукачівщини вкрав дві запаски з фури львів’янина (ФОТО)

Житель Мукачівщини вкрав дві запаски з фури львів’янина (ФОТО)
Працівники міліції Мукачівського міського відділу міліції затримали 22-річного мешканця району, який обікрав вантажний автомобіль львів`янина. У вантажівці «Рено-Магнум», яка була припаркована на...

Працівники міліції Мукачівського міського відділу міліції затримали 22-річного мешканця району, який обікрав вантажний автомобіль львів`янина.

ВІДЕО ДНЯ

У вантажівці «Рено-Магнум», яка була припаркована на узбіччі дороги поблизу смт. Чинадієво Мукачівського району, спав далекобійник, коли до причепу проник невідомий. Тільки зранку, близько 07.00 год., водій побачив, що з причепу зникли два запасні колеса і вісім коробок печива. Як згодом розповів водій, загальна вартість викраденого складає близько 8,5 тис. гривень. На пошуки зухвалого зловмисника «кинулись» досвідчені оперативники Василь Савків та Володимир Алмшій, яким по «гарячим слідам» вдалось встановити і затримали мукачівця, котрий наважився на такий нахабний вчинок.

Встановлено, важний автомобіль на ніч був залишений обабіч дороги неподалік села, без відповідної охорони. Відтак, упродовж ночі 22 –літній юнак кілька разів навідувався до машини, аби переконатись: водій спить. А тоді – пішов на злочин. Спочатку мукачівець зняв одне запасне колесо і скотив його у кущі, пізніше – інше. Повернувшись до автомобіля, хлопцю впали в око коробки з печивом, тим більше «на носі» Великдень, тоді ж вирішив поцупити і їх. Тієї ж ночі все добре сховавши, мукачівець повернувся додому.

Реклама

Після повідомлення про вчинення кримінального правопорушення оперативники наступного ж дня встановили особу підозрюваного. Юнак, який жодного разу не притягувався до кримінальної відповідальності, почав помітно нервувати і сам зізнався у вчиненому. Жалкуючи про скоєне, хлопець все розповів і показав місця, де ховав поцуплені речі. Пізніше додав, що обидвоє батьків зловживають спиртним, а дітьми зовсім не переймаються. Тому і вирішив у такий спосіб підзаробити.

Наразі проти юнака відкрите кримінальне провадження за част. 1 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Триває досудове слідство.

Реклама

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Житель Мукачівщини вкрав дві запаски з фури львів’янина (ФОТО)  – 01
Житель Мукачівщини вкрав дві запаски з фури львів’янина (ФОТО)  – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно