Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Геннадій Москаль з робочим візитом відвідав Тячівщину

Геннадій Москаль з робочим візитом відвідав Тячівщину

У вівторок 23 лютого губернатор краю Геннадій Москаль побував у найбільшому районі Закарпаття – Тячівському. Зокрема навідався у такі віддалені гірські села як Калини, Усть – Чорна, Німецька Мокра та Лопухово.

ВІДЕО ДНЯ

Супроводжував високопосадовця у поїздці голова Тячівської державної адміністрації Василь Дем’янчук, який і запросив керівника краю на Тячівщину, щоб показати найбільш болючі проблеми району, – інформує прес-служба Тячівської РДА.

А на сьогодні – це розмиті берегоукріплення та розбиті дороги, які постраждали під час останнього паводку і на відновлення яких потрібні чималі кошти. В чому, власне, і переконався сам губернатор.  Враження від побаченого у нього залишилось недобре. 

Реклама

– З дорогами треба щось робити, бо сюди жоден турист не прийде. І дамби потрібно відновлювати, а то села затопить. Це у нас на Закарпатті при мені уже четвертий паводок, від якого найбільше страждають гірські райони. Такого раніше не було. Я зберу в понеділок наші служби і побачимо, чим вам зможемо допомогти, – сказав Геннадій Геннадійович керівнику району Василю Дем’янчуку під час поїздки. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно