Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Вулиця в районі туристичної родзинки Мукачева жахає своїми ямами

Вулиця в районі туристичної родзинки Мукачева жахає своїми ямами

Вулиця в районі туристичної родзинки Мукачева жахає своїми ямами
До редакції звернулись мешканці мікрорайону «Паланок», які стурбовані відсутністю будь-яких кроків владних мужів щодо покращення якості дорожнього покриття на площі Паланок та вулиці Олексія Береста (колишня Чернишевського).
ВІДЕО ДНЯ

Мукачівська міська влада постійно декларує, що вже скоро Мукачево стане містом №1 в Україні. Та за якими критеріями, якщо чи не кожен мікрорайон має «чим похвалитись». Зокрема, неякісними дорогами, яких на околицях чимало.

Так, до редакції газети «Панорама» звернулись мешканці мікрорайону «Паланок», які стурбовані відсутністю будь-яких кроків владних мужів щодо покращення якості дорожнього покриття на площі Паланок та вулиці Олексія Береста (колишня Чернишевського). Видання поспілкувалось із людьми і передало їх невдоволення у публікації, опублікованій у тижневику від 18 лютого.

Реклама

Вже кілька років жителі цих вулиць змушені добиратись на роботу чи на навчання через великі «озера», яких обійти майже неможливо. До того ж варто зазначити, що ці вулиці знаходяться неподалік замку «Паланок» – головної туристичної візитівки міста. Отже, цими вулицями проходить чимало туристів, які фотографують це неподобство з далекої відстані, йдеться у зверненні одного з жителів мікрорайону.

Ще один житель вулиці Олексія Береста звернув увагу на подію, яку чомусь оминули засоби масової інформації. Днями, саме завдяки плачевному стану доріг, а саме, величезним ямам, вибоїнам і т.д., на цій вулиці сталась аварія за участі автомобіля патрульної поліції Мукачева. Через це аварійні служби прибули на місце події, щоб ліквідувати наслідки пригоди. Тож навіть автомобілі, які патрулюють вулиці міста, без участі інших автомобілів пошкоджуються на нерівних місцях згаданих вулиць.

Реклама

Неякісні дороги – це сигнал недбальства. І дуже прикро, коли вони ведуть до місця історичної пам’ятки. Тому чиновникам треба задуматись, які дороги треба в першу чергу ремонтувати. Адже перші враження туристів псують саме шляхи.

Нагадаємо, у Мукачеві "просіли" новенькі тротуари, вимощені кілька місяців тому.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно