Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачево на травневі свята заполонили туристи (ВІДЕО)

Мукачево на травневі свята заполонили туристи (ВІДЕО)
Щойно потеплішало, а у любителів мандрівок і нових вражень з’явилися вільні дні, як найгарніше місто Мукачево наводнили туристи. Нині тут важко знайти хоча б одне місце, де б не фотографувалися...

Щойно потеплішало, а у любителів мандрівок і нових вражень з’явилися вільні дні, як найгарніше місто Мукачево наводнили туристи. Нині тут важко знайти хоча б одне місце, де б не фотографувалися приїжджі і не відпочивали гості нашого краю. Що їх сюди манить?

ВІДЕО ДНЯ

Дванадцята година дня, сонце в зеніті, а на вулицях Мукачева повно людей. Їх навіть не відлякує зовсім не весняна спека. Потрібно встигнути все відзняти і всюди побувати. Завдання максимум: на власні очі побачити пам’ятки архітектури, якими славиться не лише на всю Україну, а і Європу старовинне місто. Уже більше сорока хвилин гості із Одеси оглядають центр міста. Вони на травневі свята зробили собі приємний подарунок і у кількості майже півтори сотні чоловік, організованою групою завітали до Мукачева.

Найбільше, мабуть, цього дня прибутку у продавців морозива. Щойно сонце припікає сильніше - біля вітрин утворюються черги. Сеанс морозивотерапії - і колона туристів рухається далі. Спочатку зупиняються біля Кирила і Мефодія, оглядають легендарного сажотруса і зупиняють свій здивований погляд на міській ратуші. В першу чергу приїжджих дивує неймовірна та багата історія міста над Латорицею. Друге, що також нікого не залишає байдужим, це поліконфесійність та багатонаціональність міста, а також привітність городян, із яким вони зустрічають своїх гостей. Пані Ірина в Мукачеві вже не вперше. Каже, коли їй запропонували відвідати цей куточок країни вчергове, навіть не вагалася. Цього дня у туристів з Одеси ще багато чого попереду, наприклад, візит на Мукачівський замок «Паланок». Та гостя із південного міста вже не може дочекатися, коли повернеться сюди знову.

Реклама

М-студіо

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно