Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Юні інспектори руху змагались у вправності на базі Мукачівської школи-інтернату (ФОТО)

Юні інспектори руху змагались у вправності на базі Мукачівської школи-інтернату (ФОТО)

Юні інспектори руху змагались у вправності на базі Мукачівської школи-інтернату (ФОТО)
26 квітня, у Мукачеві провели конкурс юних інспекторів руху на базі Мукачівської загальноосвітньої школи-інтернату. Основною метою заходу було закріплення у дітей знань правил дорожнього руху,...

26 квітня, у Мукачеві провели конкурс юних інспекторів руху на базі Мукачівської загальноосвітньої школи-інтернату.

ВІДЕО ДНЯ

Основною метою заходу було закріплення у дітей знань правил дорожнього руху, формування навичок безпечної поведінки на дорозі, розвиток у них соціальної відповідальності за себе і оточуючих, виховання грамотних учасників дорожнього руху. Адже вивчити правила дорожнього руху дитині не так вже й складно, набагато складніше виробити вміння грамотно застосовувати їх на практиці. І якщо дитина отримує наочний урок ПДР від своїх ровесників, та ще в ігровий або гумористичній формі, ефективність подібного уроку зростає багаторазово. А атмосфера змагальності закріплює її- зазначив начальник Мукачівського ВДАІ Томаш Дулов, розпочинаючи цей конкурс.

Юні інспектори руху змагались у вправності на базі Мукачівської школи-інтернату (ФОТО) – 01
Реклама

14 команд юних інспекторів руху з різних загальноосвітніх навчальних закладів м. Мукачева перевірили свої знання правил дорожнього руху, вміння злагоджено і чітко діяти в команді, проявили свої неабиякі творчі здібності та кмітливість в п”яти конкурсах ЮІРа -агітбригад «ЮІР», «Велоестафета», «Юний регулювальник»,«Знання правил дорожнього руху» та “Надання медичної допомоги потерпілим у ДТП” . За учасників команд палко «хворіли» творчі керівники, які приїшли з ними, і, звичайно ж, інспектори Державтоінспекції м. Мукачева.

Цього року незаперечним переможцем, на думку суворого журі, стала команда ЮІР загальноосвітньої-школи інтернат. Тепер їх чекає ще більш непроста задача — відстояти честь на обласному конкурсі, яке відбуватиметься 25 травня цього року у м. Ужгород. Друге місце зайняла загальноосвітня школа № 11, а третє місце загально-освітня школа № 1.

Реклама

Один із конкурсів, а саме “агітбригад юних інспекторів руху” пройшов на єдиному диханні. Програма зустрічі: «Молоде покоління - за безпечний рух!». Мета конкурсу колишня - переконливо, весело і зрозуміло провести профілактику безпечної поведінки на дорогах. Після впертої і жаркої боротьби, перемогу здобула команда, яка зайняла призове місце- це школа-інтернат м.Мукачева. Тим не менш, всі учасники були гідними і заслужили гарячі оплески.

Томаш Михайлович на завершення свята зауважив, що -“Переможених серед ЮІРівців не було. Зусилля всіх команд були оцінені по достоїнству і нагороджені призами, почесними грамотами та медалями. Ну а те, що хлопці та дівчата замислюються про необхідність знань правил дорожнього руху, прагнуть поділитися цими знаннями, вже само по собі робить їх безперечними переможцями!”

Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

Реклама
Юні інспектори руху змагались у вправності на базі Мукачівської школи-інтернату (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно