Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві демонтували незаконно встановлені білборди

У Мукачеві демонтували незаконно встановлені білборди
ВІДЕО ДНЯ

Вчора комунальники продовжили демонтаж незаконно встановлених білбордів в межах міста Мукачева.

Згідно чинного законодавства, власників рекламних конструкцій було заздалегідь попереджено про необхідність добровільного демонтажу рекламоносіїв та надано достатньо часу для виконання вищезгаданих робіт, – зазначає Управління міського господарства Мукачівського міськвиконкому.

Реклама

Нагадаємо, демонтовані рекламні засоби зберігаються комунальним підприємством протягом 6 місяців з дати проведення демонтажу.

Подальше розпорядження рекламними засобами, термін зберігання яких сплинув, здійснюється відповідно до вимог чинного законодавства.

Реклама

Повернення демонтованого рекламного засобу розповсюджувачу зовнішньої реклами здійснюється на підставі його письмової заяви, що подається до спеціалізованого підприємства у довільній формі. До заяви обов’язково додаються документи, що підтверджують право власності заявника на демонтований рекламний засіб. Протягом семи днів з дня отримання заяви спеціалізоване підприємство готує розрахунок витрат на проведення демонтажу рекламного засобу та його зберігання й вручає його розповсюджувачу зовнішньої реклами.

Видача рекламних засобів здійснюється протягом двох днів з дня отримання документа, що підтверджує внесення розповсюджувачем зовнішньої реклами плати в рахунок відшкодування витрат на проведення демонтажу рекламного засобу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно