Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Громадська рада розглянула питання присвоєння назви ЗОШ №20 та визначалась із місцем для пам’ятника Св. Мартину (ФОТО)

Громадська рада розглянула питання присвоєння назви ЗОШ №20 та визначалась із місцем для пам’ятника Св. Мартину (ФОТО)

Громадська рада розглянула питання присвоєння назви ЗОШ №20 та визначалась із місцем для пам’ятника Св. Мартину (ФОТО)
Сьогодні відбулось чергове засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Мукачівської міської ради. На порядок денний було винесено 4 питання. В першу чергу було обрано управлінський...
ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні відбулось чергове засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Мукачівської міської ради.

На порядок денний було винесено 4 питання.

Реклама

В першу чергу було обрано управлінський склад громадської ради. До президії увійшли п’ятеро чоловік: Олексій Товчко (15 членів проголосувало "За"), Василь Ілов (12 голосів "За"), Євген Федів (17 голосів "За"), Павло Мельник (13 голосів "За") та Юрій Кравчук (12 голосів "За").

Далі присутні заслухали доповідь заступника міського голови Мукачева Михайла Лабоша про концепцію реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні.

Реклама

Одним із питань порядку денного було питання "Про присвоєння назви загальноосвітній школі міста". Мова йде про Мукачівську ЗОШ №20. Цій школі планується присвоїти назву імені Олександра Духновича. Громадському обговоренню передував розгляд цього питання на педагогічній раді ЗОШ №20. Опісля вислуханих порад і пропозиції це питання ухвалили.

Найбільш жвавим вийшло обговорення питання щодо визначення місця для встановлення пам’ятника св. Мартину. Присутніми було запропоновано декілька варіантів щодо місця розташування. Але дійти консенсусу щодо єдиного місця розташування пам’ятника св. Мартину не вдалось. Громадською радою було вирішено направити звернення до головного архітектора Мукачева, для того, щоб він визначив і розробив декілька варіантів розташування пам’ятника. А вже із запропонованих буде відбиратися найкращий для подальшого його затвердження.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно