Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мукачівська команда КВН "БезУМная Молодежь" вийшла у фінал Закарпатської ліги КВН

Мукачівська команда КВН "БезУМная Молодежь" вийшла у фінал Закарпатської ліги КВН

Мукачівська команда КВН "БезУМная Молодежь" вийшла у фінал Закарпатської ліги КВН
Другий півфінал зібрав аншлаг. Тепла атмосфера в залі, хороший прийом і підтримка усіх команд пожвавлювали гру. Традиційно для 3 туру розпочали із оцінок за конкурс "вірусної реклами". "Чем не...

Другий півфінал зібрав аншлаг. Тепла атмосфера в залі, хороший прийом і підтримка усіх команд пожвавлювали гру.

ВІДЕО ДНЯ

Традиційно для 3 туру розпочали із оцінок за конкурс "вірусної реклами". "Чем не Люди" отримали 0,4 бала, "А шо?!" - 0,7, а мукачівське дербі (у цьому конкурсі) завершилось "нічиєю" - обидві команди "БезУмная Молодежь" та "Хватило не Фантазии" отримали по 0,8 бала.

Перший конкурс - візитка. Команди дарували "хороший настрій".

Реклама

Дівчата із "А шо?!" нарешті пояснили, чому у глядачів першого ряду іноді неадекватна реакція на жарти, найяскравіше запам'яталась мініатюра про дівчину, яка застрягла в ліфті.

Візитка "БУМа" розпочалась із кульбіта мікрофоном, однак все закінчилось добре. Колоритні образи, багато смішних і гарно виконаних пісень, ще "бумівський" танець, а також найповніший склад команди привезли "бумівці" на гру. І це дало хороший результат.

Реклама

"Чем не Люди" - молода команда із ЗакДУ звернулась до студентів УжНУ: "У нас Ващук був першим, не хвилюйтесь, і у вас буде", показали як Хатіко чекає Пасху, секс по телефону для жінок та Бейлу Балога у дитячому садку.

"Хватило не Фантазии" подарували члену журі Віталію Тороні биту, вивели на сцену справжню козу та показали янгола і демона (у буквальному розумінні слів).

Далі команди зіграли розминку, у якій смішно відповідали на власні питання та коментували картинку.

Реклама

Потім серед глядачів вже традиційно розіграли приз від магазину комп'ютерної техніки "МКТ". Сьогодні вболівальникам треба було показати смішну "рожицу".

Темою імпровізу були "Погані дороги та їх позитивні сторони".

"БУМ" випустили на сцену тріо Міністерства доріг України (скорочено - МДУ), яке виконало пісню "Нам любые дороги дороги".

"Чем не Люди" розіграли серію курйозних ситуацій на поганих дорогах та показали, які ж є у цьому плюси.

"Хватило не Фантазии" запустили нову передачу на "Тисі-1" під назвою "Йой, што файні сі ямки" із ведучим "йой, што гарним" Юрком, Одинокий Поет виходив під звичну пісню, однак зі зміненим текстом "Я латаю дороги в вашем городе..."

"А шо" показали позитивну сторону наших доріг - "Се куниць!", а також реакцію людей різного достатку на ями. "Команда КВН "А шо?!" - ми шукаємо позитив навіть у наших дорогах"!.

Останній конкурс - музичне домашнє завдання "Мир, Дружба, Жвачка".

Реклама

"Чем не Люди" - продовжили свій виступ, розкручуючи мініатюри і теми, певним чином розпочаті в візитці, а також заспівали душевну пісню про КВН.

"А шо?!" розбавили динамічні мініатюри піснями про Радванку ("И тут я вижу в далеке Мурата на коне") та про колишню учасницю їх команди ("Девочка с Тячева - Терминатор").

"Хватило не Фантазії" намагалось зрозуміти як дружать дівчата. "Щоб зрозуміти як дружать девушки, треба ними стати". Хлопці "тряхнули стариной" під відоме і трохи призабуте "Asereje", просили красивих дівчат вийти із залу. Також виступила "Одинока принцеса". Мукачівці вирішили "бити" свого найпринциповішого суперника його ж зброєю - вокалом, а наостанок звернулися до члена журі Олександра Богданова із запитанням: "Ну як Вам наші колінки?" (та наче непогані...)

Завершували 2-ий півфінал "БУМ". Бумівці використали свій головний козир на повну: співали (і читали реп) багато, гарно і весело. Показали декілька смішних мініатюр. і навіть міні-мюзикл "Хлопець, якому набридло жити у Середньовіччі". Щось вдалося краще, щось не дуже, але фінальна пісня про найкращий край - Закарпаття - примусила навіть найприскіпливішого глядача пустити "скупу" сльозу =) "БУМ" після виконання фіналки заслужено отримав найгучніші овації і найдовший "захлоп".

Член журі Олександр Доктор зазначив, що дуже тяжко судити гру, коли грають декілька улюблених команд: "Сьогоднішня гра нагадувала футбольний поєдинок "Динамо" - "Шахтар". Володимир Гиря відзначив: "Головною домінантою вечора був, все ж таки, глядач". Марина Федчик подякувала всім командам за гру, молодим ужгородським за витримку: "Вы сегодня попали под каток вот этих мукачевких опытных игроков, но достойно выдержали бой. "Хватило не Фантазии", никогда бы не подумала, что у вас такие красивые коленки. "БУМ", огромное спасибо за вашу финалку".

Тож, перемогу у грі здобула команда "БезУмная молодежь" і стала третім фіналістом Чемпіонату.

Результати гри у цифрах:

Реклама

1. БезУМная Молодежь (Мукачево): 0,8 + 6,8 + 5,6 + 6,2 + 6,6 = 26,0

2. Хватило не Фантазии (Мукачево): 0,8 + 6,6 +5,0 + 6,0 + 6,4 = 24,8

3. А шо?! (ЗОШ№7): 0,7 + 6,2 + 4,4 +5,0 + 5,6 = 21,9

4. Чем Не Люди (ЗакДУ): 0,4 + 5,4 + 4,6 + 5,0 +5,0 = 20,4

Сашка Артюхина

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно