Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Чопські депутати знайшли кошти для місцевої вузлової лікарні

Чопські депутати знайшли кошти для місцевої вузлової лікарні

Чопські депутати знайшли кошти для місцевої вузлової лікарні

4 березня, відбулося позачергове засідання 6 сесії Чопської міської ради VII скликання. На ній були присутні працівники ДЗ «Вузлова лікарня станції Чоп», директор Департаменту фінансів Закарпатської ОДА Петро Лазар, голова Ужгородського теркому ВСП «Ужгородська дирекція залізничних перевезень» регіональної філії «Львівської залізниці» Ярослав Афтанас, директор Департаменту охорони здоров’я Закарпатської ОДА Володимир Маркович.

ВІДЕО ДНЯ

Міські обранці розглянули 3 питання: «Про скасування рішення», «Про звернення до уповноважених органів з приводу вирішення питання ДЗ «Вузлова лікарня станції Чоп», «Про звернення до уповноважених органів». Розглядаючи перший проект депутати отримали інформацію про те, що ПАТ «Укрзалізниця» підписала договір про оренду на 49 років медичного закладу головним лікарем до моменту повної передачі майна. Тож, було прийняте рішення зняти перше питання щодо скасування з обговорення, що потягло за собою зняття й другого питання «Про звернення до уповноважених органів з приводу вирішення питання ДЗ «Вузлова лікарня станції Чоп», – йдеться у повідомленні Чопської міської ради.

На сесії було затверджене рішення «Про звернення до уповноважених органів», у якому йдеться про найшвидше вирішення питання передачі майна з державної у комунальну власність територіальної громади. Крім того, це рішення було ухвалено з доповненнями щодо виконання рішення про бюджет на 2016 рік, тобто виплати заробітної плати працівникам ДЗ «Вузлова лікарня станції Чоп» та оплати послуг за користування газом, електроенергією, водою та іншого лікарнею.

Реклама

Наостанок директор “Чоп-Транс” попросив депутатів, аби вони звернулися до керівництва області, щоб митників остаточно не перевели до Ужгорода, і Чоп залишився повноцінним містом з обробки вантажів.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно