Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Ужгороді презентуватимуть книгу про клуби та аматорські колективи краю

В Ужгороді презентуватимуть книгу про клуби та аматорські колективи краю

В Ужгороді презентуватимуть книгу про клуби та аматорські колективи краю

10 березня в Ужгородській центральній міській бібліотеці відбудеться презентація книги «Заклади культури клубного типу Закарпатської області. Народні та зразкові аматорські колективи».

ВІДЕО ДНЯ

У книзі запропоновано 68 творчих довідок про колективи, які працюють при будинках культури і клубах Закарпаття, також подано список «народних» («зразкових») колективів, які існують при інших відомствах, – інформує обласний організаційно-методичний центр культури.

До видання ввійшли статті 37 авторів. Серед них кандидат мистецтвознавства Василь Андрійцьо, заслужені працівники культури України Василь Кобаль та Василь Попович, заслужений діяч мистецтв України Іван Хланта. Цікаві та змістовні матеріали підготували працівники культури Володимир Власюк, Тетяна Гудачок, Марина Офіцинська, Наталія Сасин, Іванна Яворська та інші.

Реклама

Творчі довідки розміщено у чіткій послідовності. Відкривають видання розповіді про колективи Обласного організаційно-методичного центру культури. Потім усе розташовано за адміністративним поділом – міста обласного підпорядкування та райони. Послідовність витримана за алфавітним порядком. Якщо є два і більше колективів, то вони розміщені за жанрами (у межах одного жанру – від великої форми до малої).

Це видання є своєрідним підсумком роботи колективу Обласного організаційно-методичного центру культури. Воно послужить працівникам культури краю, науковцям, усім, хто цікавиться культурно-мистецьким життям краю.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно