Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Василь Швенда: "Люди більше почали довіряти міліції"

Василь Швенда: "Люди більше почали довіряти міліції"
Головний міліціонер Мукачева та району дав прес-конференцію за підсумками перших трьох місяців 2013 року. Як відзначив начальник Мукачівського МВ (з обслуговування м. Мукачева та Мукачівського...
ВІДЕО ДНЯ

Головний міліціонер Мукачева та району дав прес-конференцію за підсумками перших трьох місяців 2013 року. Як відзначив начальник Мукачівського МВ (з обслуговування м. Мукачева та Мукачівського району) УМВС України в Закарпатській області, полковник міліції Василь Швенда протягом першого кварталу черговою частиною МВС було взято на облік 2777 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення, інші правопорушення та події. З вказаного числа заяв та повідомлень, 1680 подій мали місце на території міста Мукачева, а 1065 - на території Мукачівського району.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань було внесено1870 справ.

Реклама

Як зазначив Василь Михайлович, з числа зареєстрованих в ЄО заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події, 405 мають ознаки тяжких та особливо тяжких.

Не оминув головний міліціонер міста і здобутки за цей період. Так за його словами, завдяки послідовному нарощуванню зусиль, працівниками міськвідділу протягом звітного періоду поточного року було розкрито 1 факт вчинення навмисного вбивства (скоєно 06 січня поточного року в с. Ракошино); 1 факт замаху на вбивство (скоєно 20 березня в с. Вільховиця); 3 факти спричинення тяжких тілесних ушкоджень; 6 фактів відкритого викрадення майна (грабежі); 12 фактів вчинених крадіжок з квартир та будинків; 5 фактів вимагань; 2 факти хабарництва; 2 факти втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність.

Реклама

"Хочу висловити подяку керівництву міста, Мукачівській міській раді на чолі з мером Золтаном Золтановичем Лендьєлом, керівництву Мукачівської РДА та особисто Едуарду Лікучу Дуді . На сьогоднішній з органами місцевої влади у нас склалася досить тісна співпраця. Завдяки їх допомозі нам вдалось зробити чимало речей", - каже Василь Швенда.

"Не можу оминути і приватні структури такі як "Зодіак", "Щит" та інші, які завжди відкликаються і пропонують нам свою співпрацю. Та й люди почали більше довіряти міліції", - додав Василь Михайлович.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно