Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вулиця Шевченка у Мукачеві отримала нове обличчя (ВІДЕО)

Вулиця Шевченка у Мукачеві отримала нове обличчя (ВІДЕО)
Усе завдяки оновленим тротуарам, які нещодавно привели до ладу. Тепер мами з візочками і велосипедисти можуть їздити не по дорозі, а по свіжому асфальту. Першим, кого ми зустріли на вулиці...

Усе завдяки оновленим тротуарам, які нещодавно привели до ладу. Тепер мами з візочками і велосипедисти можуть їздити не по дорозі, а по свіжому асфальту.

ВІДЕО ДНЯ

Першим, кого ми зустріли на вулиці Шевченка, був пенсіонер Андрій Васильович. 72-річний дідусь постійно допомагає своїм родичам, які тут живуть, цього разу вирішив зайнятися обрізкою сухих дерев, які псують вигляд біля будинків. У порядку вже не тільки дерева, а й тротуари, яким дали нове життя на початку березня. До цього часу тут роками були жахливі ями, які важко було об’їжджати і велосипедистам і мамам із візочками. Тепер же взялися і за інший бік вулиці. Поки погодні умови дозволяють дорожники планують заасфальтувати тротуари до кінця.

По свіжому асфальту приємно не тільки їздити, а й безпечніше гуляти дітлахам. Ями не докучають, а значить і травм менше. Таких вулиць у Мукачеві ще достатньо, головне, аби вони дочекалися своєї черги і необхідного ремонту.

Реклама

М-студіо

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно