Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Хустські рятувальники провели пізнавальну акцію для дітей

Хустські рятувальники провели пізнавальну акцію для дітей
ВІДЕО ДНЯ

Весна приносить із собою не лише теплу погоду, а й чимало небезпек. Адже саме з настанням періоду пікніків і походів у ліс збільшується вірогідність виникнення пожеж в природних екосистемах та виявлення вибухонебезпечних предметів.

Аби застерегти дітлей від можливих надзвичайних подій, 9 березня представники Хустського міськрайонного відділу ДСНС провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти» у Крайниківській ЗОШ І-ІІІ ст. і дитячому садочку, які розташовані поруч. Загалом у заході взяли участь 180 вихованців обох навчальних закладів, – йдеться у повідомленні У ДСНС України у Закарпатській області.

Реклама

Зібравшись на шкільному подвір’ї, діти прослухали пізнавальну лекцію від хустських рятувальників. Зокрема, працівники Держслужби з надзвичайних ситуацій розповіли присутнім, що вогнище можна розкладати тільки у спеціально відведених місцях, а також застерегли від випалювання сміття та сухої рослинності. На випадок, якщо дітлахи під час прогулянки в лісі знайдуть підозрілий металічний предмет, їм озвучили порядок дій при виявленні вибухівки часів Другої світової війни.

Традиційно акцію завершили демонстрацією пожежної техніки, за допомогою якої вогнеборці щодня долають загорання. Діти побачили й більше дізналися про апарати для захисту органів дихання, гідравлічні інструменти й інше начиння автомобіля. І наостанок – звичне пускання води з пожежного ствола та групове фото з бійцями ДСНС на згадку.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно