Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

П’яні друзі розважились пограбувавши продуктовий магазин

П’яні друзі розважились пограбувавши продуктовий магазин
....Чоловіки, обікравши продуктовий магазин на одній з вулиць Мукачева, збиралися “пригоститися” награбованим. Але, завдяки пильності жінки та швидкості міліціонерів, зловмисники не довели свій...

....Чоловіки, обікравши продуктовий магазин на одній з вулиць Мукачева, збиралися “пригоститися” награбованим. Але, завдяки пильності жінки та швидкості міліціонерів, зловмисники не довели свій злочинний намір до кінця.

ВІДЕО ДНЯ

Близько опівночі до Мукачівського міськвідділу міліції зателефонувала невідома жінка і повідомила, - що щойно вона почула з вулиці дивний гучний звук і виглянувши у вікно побачила, як навпроти її будинку невідомі зламавши двері проникли до приміщення продовольчого магазину “АВС”. Через кілька хвилин в магазині спрацювала сигналізація і зловмисники швидко втікли прихопивши з собою награбоване.

На місце події одразу прибули наряд патрульної постової служби міліції. Як розповів один із патрульних лейтенант міліції Іван Мочан, пошуки тривали недовго, адже -“Злодіїв видали продукти, які були розкидані вздовж дороги, втікаючи вони губили награбоване. Неподалік ми почули чиїсь кроки і наздогнали одного з крадіїв”.

Реклама

Ним виявився місцевий житель Мукачева. Вже в місьвідділку міліції він розповів міліціонерам, що ввечері він з друзями випив, а потім їм захотілось продовження... Один з них запропонував пограбувати магазин, на що він і погодився, оскільки коштів на продукти не завжди вистачало.

Але таке пояснення не звільнить крадіїв від відповідальності за скоєне. Речові докази вилучено, по даному факту відкрите кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка».

Реклама

Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно