Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Обласні депутати просять Президента грошей на пільговий проїзд громадян

Обласні депутати просять Президента грошей на пільговий проїзд громадян

Обласні депутати просять Президента грошей на пільговий проїзд громадян

Нині, на позачерговому засіданні Закарпатської обласної ради депутати звернулися до Президента, щоб той підписав закон про зміни до Держбюджету у пункті, де передбачено субвенція для місцевих бюджетів на компенсацію за пільговий проїзд окремих категорій громадян. Крім того, звернулися і до Кабміну, адже звідти за словами голови Закарпатської ОДА «надіслали відписку».

ВІДЕО ДНЯ

«Я вважаю, що децентралізація – це отримання додаткових коштів для розвитку наших громад. А то нам однією рукою дають, а іншою забирають, бо перекидають на нас гарантії, котрі були на державі. Це стосується і фінансування ПТНЗ, і компенсації перевізникам», – сказав депутат від «Єдиного Ценру» Золтан Лендєл.

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль запропонував додати до звернення і список усіх нардепів, що голосували за цей «ганебний бюджет», як його назвав Геннадій Москаль. «Це не децентралізація, а на тобі небоже, що мені не гоже», – сказав Москаль.

Реклама

«Депутати Закарпатської обласної ради вкрай стурбовані ситуацією, яка склалася в області із забезпеченням надання передбачених законодавством соціальних пільг окремим категоріям громадян у зв’язку з відсутністю відповідного фінансового ресурсу з держбюджету. Просимо Вас, вельмишановний Петре Олексійовичу, підписати проект Закону України «Про внесення змін до додатків №3 та №7 Закону України «Про Державний бюджет України на 2016 рік», – йдеться у зверненні.

За оновлену редакцію звернення проголосували 46 депутатів із 46-и присутніх.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно