Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатські поліцейські вручили подарунки вихованцям Чинадіївського будинку-інтернату

Закарпатські поліцейські вручили подарунки вихованцям Чинадіївського будинку-інтернату

Закарпатські поліцейські вручили подарунки вихованцям Чинадіївського будинку-інтернату
ВІДЕО ДНЯ

Нещодавно у Департаменті поліції охорони підбили підсумки традиційного конкурсу малюнку «Поліція охорони очима дітей». Без уваги та приємних подарунків не залишились і юні художники із Закарпаття – вихованці Чинадіївського будинку-інтернату.

Гостей з поліції охорони діти зустрічали гучно – теплими словами, піснями й танцями. Під час святкової програми звучали зворушливі композиції, демонструвалися смішні сценки та захоплюючі танці, – інформує Управління поліції охорони в Закарпатській області.

Реклама

Під час зустрічі до діток звернувся Андрій Глинський, начальник Мукачівського міжрайонного відділу Управління поліції охорони в Закарпатській області.

– Ваші малюнки – щось надзвичайне. Ви вклали свою душу, а ми іншими очима подивилась на нашу роботу. Я дякую вам! Дай Бог, аби ваша доля склалася якнайкраще. Надіюся, що наступного року ви намалюєте для нас ще більше таких витворів мистецтва. А ми вам, у свою чергу, обіцяємо надійний захист.

Реклама

Всіх учасників конкурсу дитячого малюнку нагородили не тільки добрим словом, а й корисними подарунками. Бочко Карло (11 років), Устінов Віталій (12 років), Бисага Валентин (12 років) отримали грамоти та подарунки, які для них підготували у Департаменті поліції охорони.

Директор Чинадіївського дитячого будинку Світлана Софілканич щиро подякувала шефам закладу за теплий візит, а також зазначила, що має мрію, аби бодай хтось із вихованців будинку в майбутньому став поліцейським. Дітки ж пообіцяли здійснити мрію другої мами, тим паче, що вони мають досвід, спостерігаючи за роботою працівників поліції охорони.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно