Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві засідала нова Громадська рада (ФОТО)

У Мукачеві засідала нова Громадська рада (ФОТО)
Сьогодні в Мукачеві відбулося засідання Громадської ради. На порядок денний було винесено питання щодо підведення підсумків та оцінки діяльності попереднього складу ради і прийняття нового складу...
ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні в Мукачеві відбулося засідання Громадської ради. На порядок денний було винесено питання щодо підведення підсумків та оцінки діяльності попереднього складу ради і прийняття нового складу та голови громадської ради.

Марія Петрівна Гомонай, на правах попереднього голови ради, підвела підсумок 2 років діяльності. Вона зазначила, що за 2 роки було розглянуто чимало питань. Деякі з них були вирішені. Серед усіх проблемних питань, поставлених на розгляд Громадської ради, одним із найбільш складних було вирішення проблеми заробітної плати у Мукачівському водоканалі.

Реклама

Громадською радо було прийнято одноголосне рішення оцінити діяльність ради за попередні 2 роки як задовільною.

На засідання ради були також запрошені мер міста Золтан Ленд’єл, його заступник Михайло Лабош та начальник відділу внутрішньої політики Іван Ленд’єл. Золтан Ленд’єл подякував всім громадським діячам за плідну роботи і нагородив найактивніших почесними грамотами.

Реклама

Слід зазначити, що до нового складу увійшло 30 представників різних громадських організацій. Новим головою ради обрано Марію Петрівну Гомонай, яка і до цього очолювала її попередні 2 роки. До слова, за кандидатуру Марії Петрівни проголосувало 24 членів ради, п’ятеро утримались і один із членів ради був відсутній.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно