Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мукачівські вчителі іноземної мови проходять чергову атестацію

Мукачівські вчителі іноземної мови проходять чергову атестацію

Мукачівські вчителі іноземної мови проходять чергову атестацію
Триває атестація педагогічних працівників з іноземної мови 2012 – 2013 навчального року. Цього разу свою майстерність показали вчителі німецької, французької та англійської мови. 11 березня у...

Триває атестація педагогічних працівників з іноземної мови 2012 – 2013 навчального року.

ВІДЕО ДНЯ

Цього разу свою майстерність показали вчителі німецької, французької та англійської мови. 11 березня у Мукачівській гімназії свій урок показала вчителька німецької мови Сірмай Анжеліка Степанівна. Вчителька обрала 2-Б клас початкової школи, в якому німецька мова вивчається 2 рік : 1 клас навчання проходило усно, і лише з 2 класу дітки почали ознайомлюватися з літерами німецького алфавіту. Тема уроку « Одяг. Що ти любиш носити? ». Це мультимедійний урок, на якому більшість часу було виділено усному мовленню , а саме розвитку діалогічного мовлення. Учні з великим задоволенням приймали участь у розігруванні міні-діалогів. Фізкультхвилинка була представлена у вигляді пісні з використанням рухів. Учні дуже активно працювали на уроці, відповідаючи на питання вчителя дуже старанно.

Свій майстер-клас у проведенні позакласного заходу показала вчителька англійської мови ЗОШ № 13 Поян Н. А. Тема заходу: « Здорові продукти та харчування ». Вчителька підготувалася до заходу дуже ретельно: виготовила тематичні малюнки та плакати , принесла на заняття свіжі фрукти та овочі, застосовувала інноваційні технології ( мультимедійна дошка ). Основною метою заходу було розвиток навичок монологічного та діалогічного мовлення. Звичайно, захід був проведений на високому методичному рівні

Реклама

6 березня у НВК « Гармонія » свій урок у 4-А класі показала вчителька англійської мови Нейметі Є.П. Тема уроку « Шкільне життя. Що ти робиш у свій вільний день? ». Урок був насичений на всі види мовленнєвої діяльності: мовлення ( монологічне і діалогічне ), читання ( читання тексту без перекладу ), письмо ( індивідуальні картки) та аудіювання ( запис з диску іншомовного носія ). Вчителька творчо підійшла до будови свого уроку, а саме, цікаво використала тематичні малюнки до теми: учні повинні були тільки по назвам до малюнків сказати, що зображено на зворотній стороні. Вчителька багато часу приділила вивченню окремих МЗ ( мовленнєвих зразків ) та тренуванню їх у вживанні, розвиваючи навички монологічного та діалогічного мовлення. Граматичний матеріал було пред'явлено і опрацьовано за допомогою мультимедійної дошки. Діти працювали дуже активно й уважно слухали вчителя.

12 березня у СЗОШ № 4 був проведений урок у 5 класі з німецької мови вчителем Дрогобецькою С. В. на тему « Свята та традиції ». На уроці були використані всі види мовленнєвої діяльності. Велику увагу вчителька приділила розвитку мовлення, учні дуже гарно розповідали про свята та традиції нашої Батьківщині та Німеччини.

Реклама

Наприкінці атестаційного періоду свій урок показала вчителька французької мови ЗОШ № 2 Хлицько Н. В. Урок було проведено у 7-А класі на тему « Робота на полі». Французьку мову діти вивчають як основну іноземну мову. Вивчають з великим задоволенням, це було гарно показано на уроці,на якому всі вони працювали надзвичайно старанно. Вчителька використала такий вид роботи, як опрацювання автентичної літератури, а саме відео огляд та читання легенди відомого французького письменника. Діти справилися з завданням, не дивлячись на те, що текст був написаний мовою оригіналу. Після ознайомлення з текстом, всі учні отримали завдання до тексту. Загалом атмосфера на уроці була дуже приємною і теплою.

Управління освіти м. Мукачева

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно