Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Більше 450 студентів вже мають догани чи попередження про виселення із гуртожитків УжНУ

Більше 450 студентів вже мають догани чи попередження про виселення із гуртожитків УжНУ

Більше 450 студентів вже мають догани чи попередження про виселення із гуртожитків УжНУ

Тема гуртожитку час від часу привертає увагу широкої громадськості: багатьом цікаво, як живеться в студмістечку УжНУ, що там змінюється. Про це та про плани щодо ремонтів розповів директор студмістечка Василь Кепич.

ВІДЕО ДНЯ

Відповідаючи на запитання, яка ситуація із дисципліною та порядком у студмістечку, Василь Кепич зазначив, що попереджень менше не стало, але ситуація трохи покращилася, – йдеться у повідомленні Медіацентру УжНУ.

"Мусите розуміти: у гуртожитках проживає понад три тисячі студентів. Менше нищать майно, трохи вихованіші стали. Проте як палили, так і палять, хоч це категорично заборонено на території студмістечка. Постійно наголошую, що курити в корпусі заборонено. До речі, маємо показовий приклад, коли нещодавно від недопалка загорілася кухня. Традиційно за порушення – догана, попередження про виселення, виселення. Також залучаємо до громадських робіт у перших двох випадках. Із вересня вже виселено 28 студентів. Це стало уроком для сусідів: стали боятися виселення, тож готові йти на громадські роботи", – каже директор студмістечка.

Реклама

"Карати за сміття з вікон треба, але поки вносити зміни до положення не будемо. Якщо два рази зловлю під час куріння – виселяю. Більше 450 студентів вже мають догани чи попередження про виселення. З них 130 внесені до списку непоселення на наступний навчальний рік. Ще понад 130 рекомендовані на непоселення, тож їх долю вирішать на факультетах вже у серпні", – додав пан Василь.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно