Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Голодних студентів-птушників з Мукачівського району забезпечили гарячими обідами

Голодних студентів-птушників з Мукачівського району забезпечили гарячими обідами

Голодних студентів-птушників з Мукачівського району забезпечили гарячими обідами

Студентів з Мукачівського району, які знаходяться на повному державному утриманні та навчаються у одному з мукачівських ПТНЗ, – забезпечено безкоштовними гарячими обідами. Таке рішення знайдено завдяки домовленості голови Мукачівської РДА з їдальнею, що забезпечує харчування дітей.

ВІДЕО ДНЯ

Потреба у забезпеченні харчуванням дітей – сиріт пов’язана з відсутністю фінансування учбового закладу. Студенти, що знаходяться на державному утриманні та водночас позбавлені стипендії, – опинилися у скрутному становищі. До очільника району Сергія Гайдая з проханням сприяти у вирішенні проблемної ситуації звернулися представники навчального закладу, – інформує прес-служба Мукачівської РДА.

"Прикро, що в даному випадку найбільше постраждали саме діти – сироти, для яких стипендія – це єдине джерело існування, – каже Сергій Гайдай. – На даному етапі працюють домовленості, в результаті яких студенти з Мукачівського району отримують гарячі обіди. Діти харчуватимуться до вирішення ситуації з фінансуванням ПТНЗ".

Реклама

Ще складніша ситуація склалася в одного з учнів ПТНЗ, також мешканця Мукачівщини, якому потрібно безперервне лікування, а перерва у прийомі ліків може призвести до серйозних наслідків. У цій складній ситуації також допоміг керівник району Сергій Гайдай – студент забезпечений курсом життєво важливих препаратів.

Нагадаємо, що Президент України Петро Порошенко не підписав Закон про фінансування закладів профтехосвіти, прийнятий Верховною Радою 4 лютого 2016 року.

Реклама
Голодних студентів-птушників з Мукачівського району забезпечили гарячими обідами – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно