Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У селі Липча Хустського району планують облаштувати пункт швидкої медичної допомоги

У селі Липча Хустського району планують облаштувати пункт швидкої медичної допомоги

У селі Липча Хустського району планують облаштувати пункт швидкої медичної допомоги

Крайовий парламентар Василь Якубець подав на розгляд четвертого пленарного засідання другої сесії облради декілька запитів. Зокрема, в одному із них йдеться про те, що мешканці сіл Липча, Л.Поляна, Монастирець, Горінчево, Березово, Н.Бистрий, Хустського району просять обласну владу посприяти у вирішенні питання розміщення пункту швидкої допомоги на базі центру медико-санітарної допомоги в с.Липча.

ВІДЕО ДНЯ

«У зв’язку з віддаленістю районної лікарні від названих сіл, неможливістю дотримуватись нормативів прибуття бригад швидкої меддопомоги на місце за зверненнями, передусім при складних метеорологічних умовах, сезонних особливостях, епідеміологічній ситуації та стану доріг, особливо гірських сіл Хустщини, прошу розглянути порушене питання та вирішити його позитивно на користь сільських громад», – зазначає Василь Якубець.

В іншому депутатському запиті йдеться про необхідність виділення коштів з обласного бюджету на реконструкцію Нанківської амбулаторії загальної практики сімейної медицини Хустського району у рамах програми спів фінансування інвестиційних об’єктів співробітництва з краєм Височіна Чеської Республіки, – стверджує прес-служба Закарпатської облради.

Реклама

У наступному запиті депутат також просить виділити кошти у сумі 6572,505 тис. грн на реконструкцію будівлі шкільного гуртожитку ДНЗ на 50 місць, в с. Копашнево Хустського району. «Проектно-кошторисна документація з реконструкції шкільного гуртожитку виготовлена в повному обсязі і пройшла державну будівельну експертизу», – наголошує депутат та закликає при розподілі коштів вільного залишку обласного бюджету спрямувати потрібну суму на ці цілі.

Відтак, усі його запити підтримані депутатами та направлені в обласну державну адміністрацію для вирішення.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно