Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Гра, що розвиває інтелект

Гра, що розвиває інтелект
ВІДЕО ДНЯ

У час, коли молодь та діти перевагу надають соцмережам та комп’ютерним іграм, важливо зацікавити їх читанням та заняттями, які дозволяють розвиватися їм, як особистотям. Одне з таких занять - гра в шахи.

У вівторок, 15 березня, по закінченню уроків, учні Білинської загальноосвітньої школи взяли участь у відкритті шахового гуртка. Заняття в ньому проводитиме досвідчений шахіст, кандидат у майстри спорту з шахів Микола Романюк.

Реклама

За сприяння народного депутата України Василя Петьовки, у цій школі створено всі умови для навчання гри в шахи, зокрема є демонстраційна дошка, шахові годинники, шахівниці. Для школярів залишається головне – бажання грати та прагнення перемог, і тоді хороші результати не забаряться. А вже через кілька місяців гуртківці матимуть змогу продемонструвати свої знання на районному турнірі,  що відбудеться в Рахівському шаховому клубі.

У відкритті шахового гуртка взяли участь батьки школярів-гуртківців, директор школи Марія Старицька, сільський голова Микола Сагайда, помічник  народного депутата України Михайло Штефко та депутат Рахівської районної ради Михайло Фірка. У їх виступах звучали побажання учням успіхів у навчанні і спорті. Наголосили: в час, коли молодь та діти не багато уваги приділяють спорту та інтелектуальним іграм, відкриття шахового гуртка допоможе розвивати вміння мислити та заохочуватиме школярів до загального розвитку. Присутні висловили вдячність меценату – народному депутату України Василю Петьовці за його вклад у розвиток шахового спорту на Рахівщині.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно