Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпаття стало лідером у Всеукраїнській благодійній акції «Серце до серця»

Закарпаття стало лідером у Всеукраїнській благодійній акції «Серце до серця»

Закарпаття стало лідером у Всеукраїнській благодійній акції «Серце до серця»

Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» ось уже 10 років допомагає дітям зі всієї України. Регіональні представники на Закарпатті відзвітували за пророблену за десятиліття роботу. Зупинилися зокрема на закупленому минулоріч обладнанні для обласної дитячої лікарні. Варто зазначити, що за підсумками 2015 року Закарпатська область стала лідером результативності в Україні, зібравши понад 300 тисяч гривень.

ВІДЕО ДНЯ

«2015 рік є для нас одним із найкращих років. Тому що протягом 10 років існування Фонду Закарпаття активно долучалося до акції і все ж таки доборолося до свого, оскільки саме 2015 рік став для нас переможним. Наша область зібрала найбільше коштів серед усіх областей України. Зібрали ми 301 тисячу 62 гривні 50 копійок. На ці кошти було закуплено: – перфузор Компакт, шприцевий інфузійний насос (12 шт.); — шприц Перфузор 50 мл з голкою для забору медикаментів (780 шт.)», – каже Христина Ярема, заступник обласного керівника ВБФ «Серце до серця».

Під час круглого столу в залі Вченої ради УжНУ благодійники подякували постійним партнерам та тим, хто протягом років активно підтримував акцію. Слід зазначити, що хоч минулоріч Закарпаття стало лідером із благодійності в Україні, але найбільшу суму Фондом у краї було зібрано у 2013 році.

Реклама

«Це не найбільша сума. Найбільша сума була зібрана у 2013 році – це 454 тисячі. У 2013 році в Україні ще не було таких проблем, які виникли пізніше. Відповідно це повпливало на зібрані суми коштів в усій Україні та Закарпатській області зокрема. Трошки ситуація впливає на динаміку збору коштів», – говорить Яна Сидор, заступник голови правління ВБФ «Серце до серця»

Уже водинадцяте благодійна акція на Закарпатті розпочинається 1 квітня. Головна мета – збір коштів на придбання реанімаційного медичного обладнання для Закарпатської обласної дитячої лікарні. Стартуватиме велопробігом у неділю, 3 квітня із набережної Незалежності. Триватиме цьогорічна кампанія до 24 квітня.

Реклама

«Ми хочемо зробити «Містечко добрих сердець». Встановити новий невеличкий рекорд. Думаю, це буде сюрпризом для всіх. На фіналі акції – 24 квітня. Тож, відразу всіх запрошую на набережну Незалежності», – резюмує Яна Сидор, заступник голови правління ВБФ «Серце до серця».

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно