Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Заступник мера Мукачева прозвітував про підсипку ям та вкручені лампочки

Заступник мера Мукачева прозвітував про підсипку ям та вкручені лампочки

Заступник мера Мукачева прозвітував про підсипку ям та вкручені лампочки
Мукачівські комунальники активно включаються до робіт з ліквідації наслідків негоди. Цьогорічна зима виявилася для Закарпаття не такою вже й суворою, без сильних морозів та великого снігу. Так...

Мукачівські комунальники активно включаються до робіт з ліквідації наслідків негоди.

ВІДЕО ДНЯ

Цьогорічна зима виявилася для Закарпаття не такою вже й суворою, без сильних морозів та великого снігу. Так вже трапилось, що цей Богом дарований благодатний край є подарунком для нас, мешканців та гостей міста. Але, на превеликий жаль, коли зимовими місяцями рясніють дощі, то звичайно настрій у наших комунальників різко псується, через великі об’єми непередбаченої роботи.

З наближенням весняної пори вони активізують свою діяльність, і в першу чергу це стосується КП «Ремонтно-будівельне управління», яке очолює Бубряка В.П. За осінньо-зимовий період для дорожньої служби накопичилося дуже багато невідкладних справ, оскільки значні опади та перепади температур призводять до руйнування асфальтобетонного покриття вулиць і тротуарів. Через це комунальники, в першу чергу, зосереджують свою увагу над тим, щоб оперативно підсипати ями на автошляхах міста, перемостити шашкове покриття там, де з’явилися вибоїни чи були аварії на водогонах.

Реклама

За останні тижні зусиллями робітників «Ремонтно-будівельного управління» виконано грейдерування та підсипку ям на таких вулицях Мукачева: Р.Корсакова, Айвазовського, М.Вовчка, Довбуша, Інтернаціональна, Рилєєва, Суворова, С.Лазо, внутрішньоквартальних проїздів по вул. Закарпатській з виїздом на вул. Сороча, Коперника, Кооперативна, І.Франка-бічна. Замощені вибоїни на вул. О.Духновича, І.Зріні – Артема, Пушкіна та деяких інших.

Силами КП «Комбінат благоустрою» виконано роботи з відновлення зовнішнього освітлення на вулицях: Підгорянська (від переїзду до ЗОШ № 6 ), Стара, Спартака, Сороча (від Пивзавода до вул. Свалявської), Пархоменко, Айвазовського,Шишкіна, Ударників, Р.Корсакова, Ш.Пака, Глінки, Руська, внутрішньоквартально – вул. Верді, вул. Підгорянська, вул. М.Сибіряка та інших.

Реклама

Що стосується розчищення кюветів поруч з будинками приватного сектору, зокрема вулиць Грибоєдова, Мінська, Крилова, Г. Артемовського, Руська, а також мікрорайону в якому компактно проживає ромське населення, то часом складається враження, що це потрібно меру чи керівникам міста, але тільки не власникам дворогосподарств.

На жаль, у нас мали місце три випадки підтоплення будинків, але це сталося виключно з вини їх власників - через засмічені та вчасно не почищені кювети. Та відкачувати воду і прочищати труби довелося тим же комунальним службам, які з відповідальністю відносяться до виконання покладених на них завдань. Тож правильно говорить мудре прислів’я, що чисто не там де прибирають, а там де не смітять.

Упевнений, що наше місто і надалі буде серед кращих в області, що неодноразово підтверджувалося високими рейтинговими місцями відомих всеукраїнських видань, але кожен із нас повинен докласти до цього частинку своєї праці.

Реклама

Ернест Нусер, перший заступник міського голови

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно